Вторник,

Силвестър Сталоун със съдбовно решение

От: Агенция Стандарт -
6467
Силвестър Сталоун със съдбовно решение
A
A
A

Силвестър Сталоун отново грабва четката за рисуване, като разкри планове да започне да рисува отново. 76-годишната звезда от "Рамбо" се обърна към своя Instagram в събота и сподели: "крайно време да започна да рисувам отново".

Сталоун също така направи връзка между картините си и писателските аспекти на холивудската си кариера и каза: "Това, което е прекрасно в рисуването, е подобно на писането на кратък сценарий, но вместо думи, използваш щрихи и цветове, за да разкажеш историята си."

Звездата от "Роки" също така даде възможност на феновете да се запознаят с работата му, като сподели няколко свои творби, всички от които са сравнително абстрактни.

Сталоун, който е по-малко известен като художник, още през ноември 2021 г. сподели изображение на направена от него визуализация на плаката на Роки. Тогава той написа: "картината с плаката на Роки е просто мое забавление".

Звездата сподели и снимка на картина от 1974 г. "Преди да напиша сценария за „Роки“, имах мисловен образ за него в съзнанието си, така че това е начинът, по който си го представях по онова време.Очите разказват историята."

Роки печели "Оскар" за най-добър филм през 1977 г. През същата година Сталоун е номиниран и за "Оскар" за сценарий и актьорска игра, припомня БГНЕС. 


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com