Петък,

Ще успеят ли да спасят Вики в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
Ще успеят ли да спасят Вики в "Братя"
A
A
A

МВР продължава да издирва изчезналата Виктория. Борис и Калин също търсят начин да открият местонахождението на Боксьора, защото са убедени, че тийнейджърката е с него. Майка ѝ Мая е на ръба на психически срив – обвинява се, че не е могла да помогне на дъщеря си в такава опасност. Велин напразно се опитва да я успокои, тя усеща, че нещо лошо се е случило с детето им. Напълно отчаяна, Мая си изпуска нервите и е на път да предизвика неочаквана реакция, от която няма връщане назад.

Междувременно, отвлеченото момиче прави всичко възможно да се свърже с брат си Борис, за да съобщи къде я държат. Полицаите успяват да хванат следа. Там ли е Виктория и ще пристигнат, преди да е станало твърде късно за нея?

Лора е напълно съсипана след видяното в уличаващото видеото от нощта на убийството на Лина. Тя отказва всякакъв контакт с мъжа си и упорито се крие от него. Калин и Ива опитват да я вразумят с доводите, че нейният съпруг реално няма нищо общо със смъртта на хостесата. Двамата я съветват да разговаря открито с Борис, за да разбере цялата истина. Но готова ли е Лора за такъв разговор или счита брака им за приключен?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички