Ще спаси ли Черкезов дъщеря си в "Братя"

Топал е в патова ситуация и усеща, че положението се влошава с всеки изминал ден

Ще спаси ли Черкезов дъщеря си в "Братя" | StandartNews.com

Черкезов, Симо и съседката Гита донякъде са обнадеждени от състоянието на Поли, която изглежда е на път да започне своето възстановяване от зависимостта си. Напук на положителните очаквания, подхранвани главно от самото момиче, внезапно Гита я открива в безпомощно състояние, изпаднала в несвяст. Бившата агентка незабавно й оказва първа помощ и е много притеснена за нея – очевидно тя не е спряла с наркотиците, а само е заблуждавала близките си. Затрупан с работа, Черкезов зарязва всичко и, с помощта на Симо, незабавно започва да разплита казуса – кой и по какъв начин е снабдил дъщеря му с дрогата, при положение, че толкова я пазят, затворена вкъщи. Полицаят е готов на крайности, за да открие виновниците и да ги накаже. Какво ще се случи с Поли, има ли надежда за нея и ще успеят ли да я спасят от адската клопка, в която е попаднала?

Топал е в патова ситуация и усеща, че положението се влошава с всеки изминал ден. Той получава сигнали отвсякъде, че никой от играчите на наркопазара не желае да работи с него, защото са подразбрали, че в момента се намира в доста неприятна и опасна позиция. Но Денис няма повече време, ултиматумът на прокурора изтича и той се решава на отчаян ход – да използва ранения Акарди като параван за евентуална сделка. Идеята да се престори, че се оттегля и да продаде афганистанската дрога през друго водещо лице, е рискована и с несигурни резултати, но наркобосът няма друг шанс и е готов да вкара в играта брат си, когото лично простреля заради предателството. Сандо предполага, че се опитват да го използват, преди да го ликвидират, но няма друг избор и е принуден да съдейства. Оказва се, че има един единствен човек, който има интерес да купи бързо цялото останало количество от 200 кг. хероин и това е Баронът – мафиот с влияние на северното Черноморие, който никак не харесва Топал. Ще успее ли Сандо да го убеди да сключат сделката или Баронът ще се усети, че го мамят?

Инспектор Жана Илиева търпеливо и систематично продължава своите постоянни посещения при Лора в следствения арест. Благодарение на професионалния си нюх, следователката допуска, че заподозряната в убийство вероятно наистина е извършила престъплението, за което е задържана. Това е причината да увещава Лора, че най-добрият вариант за нея е да направи пълни самопризнания. Отчаяната жена сякаш вече е готова да направи тази стъпка, защото няма сили да се пребори с обхваналата я депресия заради чувството за вина. Разбрал от адвоката за намерението й да подпише показанията, Денис е бесен – може би са точно на крачка от продажбата на хероина и това би му дало възможност веднага да освободи Лора от ареста. Но дали ще може да убеди любимата си да се откаже от самопризнанията, или вече е твърде късно за това?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай