Ще се разделят ли Борис и Лора в "Братя"?

След като си изпуска нервите и удря шамар на жена си, Велин потъва в съжаление за своята грешка

Ще се разделят ли Борис и Лора в "Братя"? | StandartNews.com

Стигнали до открит разговор за драматичната нощ с убийството на хостесата, Лора и Борис трябва да изпият горчивата чаша до дъно. Инспекторът е категоричен, че трагичните събития са поръчка на Драго, който го е натопил, за да го срине. За Лора, обаче, изневяра е дори само присъствието на съпруга ѝ в едно легло с Лина в хотелската стая. Ще повярва ли тя напълно в историята на съпруга си за поръчковото убийство и ще успее ли да му прости залитането, или с брака им е свършено?

След като си изпуска нервите и удря шамар на жена си, Велин потъва в съжаление за своята грешка. Той моли Мая за прошка и е готов да направи всичко за нея, само и само да забравят за случилото се. Но какво се таи в душата ѝ, ще намери ли сили да успокои стъпканото си достойнство и каква е съдбата на тяхното семейство?

Попаднал в ареста след акцията за спасяването на Вики, Боксьорът обмисля да сключи сделка с Борис и Калин – страх го е, че съдбата му ще е като на Сандо. Какво предложение ще отправи Димитър към двамата следователи и дали те ще му дадат шанс?

Междувременно Драго решава лично да провери какво се случва с Виктория. Той се появява в дома ѝ. Какво ще му каже тя за случилото се?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай