Ще падне ли маската на Ива в "Братя"?

Калин стига до истината, че съпругата му е замесена в престъпните схеми на бизнесмена

Ще падне ли маската на Ива в "Братя"? | StandartNews.com

След сведенията от фотографа, участвал в изготвянето на тайния ВИП-каталог с компаньонките на Денис Топал, Калин стига до истината, че съпругата му е замесена по някакъв начин в престъпните схеми на бизнесмена през неговата фирма “Арол Холдинг”. За следователя целият свят се срива пред очите му – той никога не би предположил, че жената, която обича, може да падне толкова ниско. Калин е шокиран от разкритието си и отчаяно продължава да търси улики за това, какво точно е вършила Ива за Денис. Ще успее ли полицейската съпруга да измисли хитър ход, за да се измъкне от драматичната ситуация, или ще я застигнат още по-страшни разкрития?

Борис усеща, че нещо с приятеля му не е наред, но Калин отказва да сподели какво го мъчи. Инспектор Донков, който вече е напуснал работата си в ГДБОП, не спира да действа по собствено разследване, което провежда, за да събере възможно най-много доказателства срещу новия канал за разпространение на наркотици – лабораторията за амфетамини, скрита в детска кухня. Ще стигне ли до важни следи или брат му Драго вече е с един ход пред него?

Снежа се опитва да помогне на поредната жена, станала жертва на домашно насилие, която се обръща към фондацията с последна надежда. Заедно със сътрудничката си Ани правят всичко възможно да спасят жената, обадила се за помощ, но срещат сериозен проблем, който застрашително ескалира. Има ли смелост Снежа да се изправи докрай срещу своите жестоки страхове от миналото?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай