Събота,

Ще бъде ли спасен Филип от покушението в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
976
Ще бъде ли спасен Филип от покушението в "Братя"
A
A
A

Смъртоносният план на Денис да елиминира веднъж завинаги Филип е в ход. Снайперистът, изпратен от него, е намерил своята позиция и дебне удобен момент за фаталния изстрел, докато Карамитев провежда важно събитие със симпатизанти в своята предизборна кампания. Далновиден, както винаги, Филип е наясно с постоянната заплаха, надвиснала над главата му. Но, вместо да се крие, той предприема хитрата тактика да превърне опасността в свой съюзник и да я използва, изтъквайки я пред медиите, за да предизвика одобрение сред обществото. Така кандидат-кметът бетонира и тезата си за елиминиране на мафиотските структури във властта, които искат лично да го унищожат, защото е твърдо решен да се бори срещу тях. Карамитев дори стига по-далеч, като в официално изказване на живо от събитието, обявява пред журналистите, че точно Топал се готви да го убие. Това умело връзва ръцете на Денис и той осъзнава, че моментът е възможно най-неподходящ за осъществяването на плана му. Но, дали ще успее да откаже навреме поръчката към снайпериста, на когото преди това лично е дал задачата да застреля жертвата възможно най-бързо и точно? Ще оцелее ли Филип Карамитев в критичната ситуация или времето му безвъзвратно изтича?

Инспектор Давидова е изненадана от появата на известен адвокат, който взима инициативата да се занимае с казуса по отстраняването й от работа. Според адвокат Мирела Боева отстраняването е неправомерно, като тя гарантира на Елена нейното връщане в ГДБОП и то съвсем скоро. Младата полицайка е учудена от намесата на Боева, която обяснява интереса си към случая със съвсем лични причини. Генерал Давидов, обаче, има своите подозрения за истинските подбуди на адвоката и настоява пред дъщеря си да не се захваща с отпор срещу системата. Какво ще разкрие Елена в мистериозната ситуация и дали ще се съгласи да започне сложната процедура, за да се върне на работа?

Заключена в стаята си без право да излиза, Юлия осъзнава, че трябва централно да смени тактиката, ако иска да избяга от дома на своя властен съпруг. Тя преглъща достойнството си и търси примирие, което е изключително трудно за буйния й темперамент, несвикнал на отказ и ограничения. Прави го, за да получи достъп до външния свят, защото чака съобщение от Сергей Лихно за финализиране на тайното й отпътуване към Дубай, чрез което Юлия ще получи мечтаната свобода. За целта, тя трябва да направи още само една единствена стъпка, за да успее да се измъкне, но дали шансът ще е на нейна страна?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизод