Петък,

Сестра Кая страда за "Откраднат живот"

От: Агенция Стандарт -
336
Сестра Кая страда за "Откраднат живот"
A
A
A

Единадесети сезон на "Откраднат живот" ще е последен за медицинската поредица, която успя да завладее малки и големи през изминалите години. В ефира на Нова Неда Спасова сподели за последните си моменти с екипа на сериала.

"От един месец съм в психическа подготовка, че ще трябва да се разделя с този проект и най-вече с хората на терена. С тях сме се превърнали в едно голямо семейство. Знам, че това ще ме мъчи известно време, но всеки ще продължи по пътя си и се надявам с някакъв момент пак да се съберем", каза екранната сестра Кая Райкова.

Актрисата заявява, че ако тя трябва да избира какъв да е финалът на една история, то той ще бъде грандиозен. "Но пък в нещо по-умерено има повече истина, по-голяма доза реалност. И двата вида финал ме устройват като зрител", допълва тя.

Според Спасова има разлика между финал и край, защото за нея краят е окончателен, а финалът е като да затвориш една хубава книга и да отвориш следваща.

За предстоящия празник на влюбените Неда Спасова напомни, че театралните зали са отворени, а също така хубава вечеря в домашна обстановка с любимите хора е добра възможност. "За мен никога не е било от значение пространството. Важни са хората, с които прекарваш времето си", категорична е тя.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com