Четвъртък,

Семейство Адамс в Музикалния театър

От: Мартина Суботинова -
270
Семейство Адамс в Музикалния театър
A
A
A

Световноизвестният мюзикъл „Семейство Адамс“ ще бъде представен за първи път на българска сцена в Музикалния театър „Стефан Македонски“, предаде Монитор.

Преговорите за популярния спектакъл с фирмата - носител на правата, се водят около две години, като предстои финално подписване на договора. „Това е фирма, с която досега не сме имали контакти и опознавателният период беше малко по-дълъг. Обикновено изненадваме нашите зрители, когато всичко е финализирано и напълно приключено, но в момента публиката е зажадняла да научи нова информация, че ние продължаваме, аз повдигам леко завесата на едно следващо заглавие. Дай Боже, всичко да се нормализира и да го реализираме“, коментира ръководителят на артистичната трупа Марияна Арсенова. Планът е съставът на оперетата да вилнее в „Семейство Адамс“ през пролетта на 2021 г.

Музикалният театър е една от малкото сцени, които продължават да работят на пълни обороти. „Летните спектакли за нас не бяха много застъпени, но за сметка на това открихме сезона и публиката се върна зажадняла на един концерт „Вихрено и страстно“, който се напълни на 50%. Пуснахме трета дата. Публиката има голямо желание да се върне и ние страшно се радваме“, допълва директорката. Маските на артистите се изработват индивидуално и в съответствие с техните костюми.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com