Семейна сага тръгва по bTV

Семейна сага тръгва по bTV | StandartNews.com

Мишо Билалов, Лили Маравиля и Яна Маринова са във фокуса на любовно-брачните интриги

Първият сезон на "Връзки" ще се завърти след Нова година

Семейната сага "Връзки" най-вероятно ще тръгне по bTV след Нова година. Първият сезон е от десет епизода - шест от тях вече са готови, предстоят снимките и на останалите. Сред кинаджиите се говори, че ще има пари и за следващите 10 серии. Режисьорите Виктор Божинов и Георги Марков са решили да вкарат в действието и популярни личности, които да играят себе си. Екипът от сценаристи вече работи по схемата, доказала своята ефективност.

Звездите напоследък работят на пълни обороти върху образите си. Яна Маринова преди време призна, че ролята й в сагата сякаш е написана специално за нея. В живота тя е темпераментна и избухлива като героинята си. Михаил Билалов влиза в кожата на дързък мъж, който минава през всякакви бариери, за да постигне целите си на проспериращ мъжкар. "Това е история за любовта, секса, интригите, изневерите и отношенията по време на брака. Всъщност - за почти всичко, което се случва на всеки от нас", казва звездата. Мишо играе бивш патоанатом и настоящ брачен консултант, жена му Лили Маравиля е известна архитектка. Те имат дъщеря, бурна тийнейджърка. Тримата са оплетени в безкрайни видими и невидими връзки, от които на повърхността ще изплуват неочаквани тъмни петна и интригуващи тайни.

"Връзки" е градска сага, която се движи на ръба между драмата и комедията. Скандали, шокиращи случки и свалки минират битието на едно наглед идеално семейство и хората от близкия му социален и професионален кръг. Анализът е за смисъла и безсмислието на брачната институция, на отчуждението, на непрестанния блян по идеалния партньор. Сред другите звезди са Валери Йорданов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова. Сериалът трябваше да бъде за ТВ7, но акцията пропадна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай