Създателката на „Златната липа“ – с отличие и от областната управа

Създателката на „Златната липа“ –   с отличие и от областната управа | StandartNews.com

В моя роден град има особена атамосфера, по време на фестивалните дни всички казват, че се чувстват като в рая на България, заяви директорът на фестивала за ново европейско кино Магдалена Ралчева

Ден след финала на тазгодишния международния кинофестивал „Златната липа" неговия директор Магдалена Ралчена получи ново признание. Тя бе удостоева с почетния знак на старозагорския областен управител като вдъхновител, основен организатор и директор на единствения по рода си у нас фестивал за ново европейско кино. „Благодарим ви, че отново превърнахте Стара Загора в столица на седмото изкуство, че старозагорци имаха възможност да видят филми отг съвременното европейско кино", заяви старозагорският губернатор, който и връчи плакета.

„ И аз, и моите колеги си говорим, че моят роден град Стара Загора има особена атмосфера. Всички, които идват по време на фестивалните дни, казват, че тук се чувстват различно, като в рая на България, благодари за наградата Магдалена Ралчева". Тя обеща и през следващата година много приятни емоции на старозагорци и гостите на града със следващото, четвърто издание на „Златната липа".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай