Състудентка шашна Вили Вуцов с баница

Състудентка шашна Вили Вуцов с баница | StandartNews.com

В третия епизод на риалити шоуто „Мис национален отбор", което се излъчва в ефира на БНТ1 и БНТ HD всеки ден от 17,00 ч, зрителите ще се уверят, че това съвсем не е стандартен конкурс. Участниците в този епизод представят неоспоримо многообразие във възрастта, увереността и мотивацията си, а за някои дори пола не е пречка по пътя към титлата. В третият ден от кастингите за талисман на националните отбори по футбол, волейбол и баскетбоол, гост-член на експертното жури е небезизвестният треньор по футбол Вили Вуцов. Той се оказа много по-мек към красавиците, отколкото към футболистите си.

Дали заради присъствието на познато лице в журито или заради срока на годност на яйцата, 47-годишната Ася избра точно третият ден на кастингите, за да се яви пред журито и да ги изненада с домашно приготвена баница. Оказа се, че хубавицата е състудентка на Вили. Тя няма претенция за коя от категориите – футбол, баскетбол или волейбол ще бъде избрана, но е силно уверена, че ще грабне титлата „Мис Национален Отбор". Жалко, че няма национален отбор по любимият спорт на Ася: „Гребане с лъжица, тежка категория".

Срещите на стари познати в този епизод съвсем не свършват до тук. Претендентка, участвала в изданието на конкурса през 2012 година, реши да изпита възможностите си отново и се представи пред Маги Вълчанова и останалите съдии от журито. Дали това, че красавицата има опит във формата и дава някакво предимство, какво беше представянето ѝ на кастинга и ще се доближи ли до тренировъчния лагер, ще стане ясно тази вечер от 17,00 ч. в третия епизод от риалити шоуто „Мис национален отбор".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай