Рут Колева руши табута с нов хит

"All The Guys" е обявена в ноемврийския плейлист на MTV-USA

Рут Колева руши табута с нов хит | StandartNews.com

Рут Колева избухва с поредния си музикален пожар, запален 3 месецa след успеха на „On My Way“ и дошъл 5 месеца след фурора на „Candy Coated“. „All The Guys” й осигурява ексклузивитет в MTV-Америка, като песента е обявена в месечния прес релийз на канала, още преди официалното й представяне.

Макар песента да е много лична и интимна, Рут казва: „All The Guys“ не е музикален спомен за „всички онези момчета“. Написана е за случващото се в живота ми - онова, което другите не виждат, а не толкова, че имам проблем с „лошите момчета“. През годините съм била обект на публично обсъждане, звезда в жълтата преса и главен герой в клюкарски истории, които са много далеч от мен - и като човек, и като артист. „All The Guys“ е за онази истина, която трябва да оцелее след предразсъдъците и наложените табута“.

Рут споделя, че пише песента заедно със своя близък приятел от Лос Анджелис Тиен Нгуен по време на негово гостуване в България. Музиката и текстът се раждат след разговор за живота, за ценностната система в обществото, за фалшивите правила и стигмите, които явно изграждат публичния облик на човека и артиста.

„All The Guys“ със сигурност скоро ще се изпълни на живо и в легендарното заведение на бащата на Лейди Гага „Joanne Trattoria“. Отскоро Рут Колева е специален артист, поканен лично от Джо Джерманотта за регулярни концерти в ресторанта. Срещата между тях се случва, след като Джерманотта попада на концерта на Рут със Софийската филхармония в интернет. Впечатлен от начина по който преживява музиката, той се свързва с нея и скоро след това българката се присъединява към неговата специална програма заедно с номинирания за „Грами” басист Петър Славов и китариста Марсио Филомена - и двамата възпитаници на колежа в Бъркли. Явно самата Лейди Гага одобрява музикалния вкус на баща си и селекцията му за изпълнители, след като коментира възторжено в социалните мрежи видео от концерт на Рут.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай