Рокади в Холивуд заради "Грами"

Гилдията на актьорите се принуди да отложи своята церемония заради най-голямото музикално събитие

Рокади в Холивуд заради "Грами" | StandartNews.com

Американската Гилдия на актьорите пренасрочи връчването на годишните си отличия заради церемонията за наградите "Грами", предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА. От професионалната организация съобщиха, че церемония №27 ще се състои на 4 април, вместо на 14 март, когато ще бъдат раздадени водещите музикални отличия.

Актьорската гилдия първоначално възнамеряваше да раздаде призовете си на 24 януари, но промени плановете си заради пандемията. В началото на месеца Националната звукозаписна академия, която присъжда наградите "Грами", оповести, че е решила да пренасочи церемонията за връчването им от 31 януари за 14 март.

Решението на звукозаписната академия предизвика недоволството на Гилдията на актьорите, която оповести още през юли миналата година, че възнамерява да раздаде отличията си на 14 март, за да могат други професионални организации да съгласуват плановете за наградните си шоута.

Новата дата за наградната церемония на актьорската гилдия няма да повлияе върху обявяването на номинациите за наградите ѝ, които ще станат известни на 4 февруари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай