Разтърсват Ивайла в "Къртицата 2"

Мария Силвестър може да си плати за светкавичния трансфер в Би Ти Ви

Разтърсват Ивайла в "Къртицата 2" | StandartNews.com

Един от най-високите български волейболисти Евгени Иванов и красавицата Ивайла Бакалова ще се борят за 250-те хиляди лева награда в "Къртицата 2: Разтърсване". Вторият сезон на реалитито на TV7 стартира на 24 февруари.

Евгени е наричан Пушката заради силния си сервис. Висок е респектиращите 210 см, тежи близо 100 кг, има изиграни 233 мача за националния отбор по волейбол и е щастливо женен баща на две дъщери. Въпреки че се "пенсионира" на 39 години от активна спортна кариера, Пушката не престава да спортува всеки ден, като редува фитнес, волейбол, тенис, скуош и джогинг в свободното си време. Идеалната му физическа форма, в комбинация с високия отскок и точния му изстрел, го правят един от най-вероятните претенденти за наградата в шоуто. Пушката има татуиран орел, който ще покаже на зрителите в шоуто. Признава, че за първи път се влюбил на 10-годишна възраст, не е срамежлив, правил е стриптийз в дискотека и посещава сексмагазини с високо вдигната глава. Евгени твърди, че от всяко дърво може да стане свирка, стига да знаеш как да го обработиш. Дългучът се надява да не му се падне да е Къртицата, защото предпочита да е част от екип, а не саботьор, но ще играе с еднакъв хъс всяка роля.

Ивайла приела да участва в "Къртицата", защото форматът е много по-различен от останалите, в които е била досега в ефира. "Предлага изключителен адреналин вместо битови скандали" категорична е "Мис България 2001" и допълва, че най-много ще й липсват дъщеря й Рая и сестра й, близначката Божидара.

12 неизвестни и 6 популярни лица са хората, които ще влязат в Базата в края на месеца.

В същото време трансферите в другите телевизии продължават. Братът на Ани Цолова, репортерът Стоян Георгиев, се мести от Би Ти Ви в Нова при кака си, мълви се в медийните среди. Журналистът щял да заеме длъжността шеф на репортерите. Освен това Нова стартира 7-дневен сутрешен блок, като свързва "Здравей, България" и "Събуди се". На 22 февруари "Събуди се" ще посрещне зрителите в студиото на Ани Цолова и Виктор Николаев и с едно вече добре познато лице. В екипа на предаването се завръща Мирослава Иванова, която преди време постави началото на сутрешното предаване. А Рада Богданова и Антон Андонов през уикенда ще пренасят зрителите извън студиото, за да ги срещат с героите на деня и техните истории.

Генка Шикерова от Би Ти Ви пък, която е бременна с второ, й е все по-трудно сутрин да става толкова рано. Като се добави и гаденето, тя се чувства доста зле. Единствено невероятният й професионализъм не й позволява да се откаже от "Тази сутрин" и да си почива, коментират колегите й от Би Ти Ви пред ПИК.Бг.

В същата медия има напрежение и сред кулинарите. След като преди две седмици стана ясно, че топготвачите на Нова тв Лора и Стоян от "Бон апети" напускат медията и бягат в посока Би Ти Ви, сега интригите се завъртяха около Иван Звездев. Той бил притеснен, че съвсем скоро може да изхвърчи от медията, в която се труди от десетилетие, защото договорът му изтича. В момента Лора и Стоян се изявяват в следобедния блок от 16.30 ч, а за него са запазени сутрешните часове, които по принцип били по-подходящи за кулинарно шоу. Звездев не можел да си намери място от яд, тъй като навремето той се трудеше за продуцентите на "Бон апети". След като се скараха, той ги прецака, като си направи собствено предаване и се договори да остане самостоятелно в Би Ти Ви. Сега обаче било по-вероятно той да се окаже в неизгодната ситуация и на свой ред да изхвърчи от ефира. В същото време и от Нова тв били бесни на Би Ти Ви, че са им свили готвачите и се чудят откъде да намерят нови специалисти, с които да запълнят липсващото звено в програмната си схема.

Мария Силвестър пък не спазила клаузата за едномесечно предизвестие и си тръгнала от БНТ без време. От БНТ се заканили да съдят водещата заради неспазване на договора за напускане. Мария отиде в Би Ти Ви, за да води реалити формата "България търси талант", който стартира напролет, но ангажиментите й вече са започнали.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай