Раздяла или ново начало за лекарите в Св. Анастасия

Двойки и колеги се изправят пред трудни решения за своето бъдеще

Раздяла или ново начало за лекарите в Св. Анастасия | StandartNews.com

Тази седмица любимите герои в „Откраднат живот“ ще се привличат и отблъскват по-силно от всякога. Срещу любовта ще се настанят съмнения и несигурност, които ще поставят на карта отношенията между двойки, приятели и колеги. Връзката на Кая и доктор Хаджихристев ще претърпи истинско изпитание, в което всеки ще трябва да отговаря за своите трудни решения. Имен ден на доктор Кръстева ще бъде повод за приятно събиране и някои комични и романтични моменти, които ще разсеят надвисналите облаци.

Междувременно Васил ще постави картите на масата, изправяйки се пред Магда откровен, както никога досега. Дали сестра Жекова ще съумее да му прости и ще намери ли отново път към колегите си – зрителите ще научат в предстоящите епизоди. Тежък случай с морален казус ще обедини доктор Грънчарова и доцент Захариев в спасяването на един пациент – като човек и личност. Доктор Димова и доцент Мазов ще намерят повече общи теми отколкото предполагат. Скоро обаче ще се окаже, че нищо не е каквото изглежда, а разочарованието ще бъде поднесено с неочаквани събития.

Пореден сблъсък между доктор Пенев и Куртева ще ескалира в заплахи и ултаматуми за бъдещето на детето и отношенията им с доктор Врабчев. Дали е време истината да излезе наяве или откровенията отново ще бъдат осуетени? Коя ще се окаже новата позиция с „горещ стол“ в болницата?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай