Савина от "Антибиотика" загуби мъжа си

Никола Киряков се бореше с рак над две години

Савина от "Антибиотика" загуби мъжа си | StandartNews.com

Фото Инстаграм

Савина Петкова от нашумялата през 90-те години момичешка група "Антибиотика" загуби съпруга си. Никола Киряков водеше дълга и тежка битка с коварен рак в главата близо 2 години и половина.

"Прекрасното ми момче отлетя...Обичам те безкрайно и безумно много любов моя! Ще бъдем отново заедно някой ден... Поклонението ще се извърши във вторник, 20 Април, 2021 в 11 часа сутринта", съобщи тъжната вест в социалните мрежи Савина.

Над две години съпругът нa Caвина се бореше c тeрминaлeн мoзъчeн тумoр. Младият мъж претърпя три oпeрaции, както и серия от химиo и лъчeтeрaпия. Миналия месец той се бе подложил на поредното скъпоструващо лечение, като най-близките приятели на семейството се бяха мобилизирали в социалните мрежи за набирането на необходимите средства в размер на 100 хиляди долара. За съжаление последните процедури и лечение не са помогнаха и Никола е издъхнал в дома си в петък, забиколен от близките си.

"Това прекрасно момче и мъж си е тръгнал без време, ненавреме, преждевременно, много рано. Никола Киряков. Момчето на нашата любима приятелка Савина от "Антибиотика", бащата на прекрасната й принцеса Сиана. Той водеше дълга и тежка битка с коварен рак в главата близо 2 години и половина. Битка, която за съжаление загуби. С теб сме Прекрасна Сави! Имаме представа какво е времето вътре в теб - бурно, мрачно, буря, циклон!", написа Ники Кънчев онлайн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай