"Пулсът на танца". Изненадите на червения килим

За предпремиерата на филма

"Пулсът на танца". Изненадите на червения килим | StandartNews.com

Десетки актьори, известни влогъри, певци, ТикТокъри, участници в риалити формати, както и близки приятели на екипа станаха част от гала премиерата на лентата „Пулсът на танца“. Режисьор е Георги Костов, като двамата заедно с Георг Киряков- главният актьор, са и сценаристи на филма. На разположение имаше три зали в мол „България“, които изпълниха напълно своя капацитет.

Георг Костов, който е тренирал спортни танци 14 години си партнира с половинката на певеца Папи Ханс- Сара Драгулева. Останалите актьори са родните звезди Ивайло Захариев, Любомир Ковачев, Башар Рахал, Райна Караянева, Ники Илиев и Мартина Кондаклиева.

На червения килим имаше доста колоритни гости. Такива бяха последните двама участници от предаването „Ергенът“- Виктор Стоянов и Евгени Генчев. Разбира се не можеше да мине и без Папи Ханс, който съпровождаше своята приятелка и главна актриса Сара Драгулева. Там бяха и двамата продуценти с еднакво първо име Ники Илиев и Ники Мутафчиев.

Под прожекторите минаха и певецът Павел, който дойде с шармантата си приятелка „Мисис свят 2004 година“- Румяна Маринова.

Интересен гост на гала премиерата беше най-новата „Мис България“- Елизабет Кравец. Тя дойде на събитието заедно с половинката си Атанас Пелтеков. Малко хора знаят, че също е състезателка по спортни танци, така че присъствието й хич не беше случайно.

На събитието присъстваха още готвачи от  „MasterChef“, актьори от други известни продукции - сериали и пълнометражни ленти.

Жанрът на филма е драма смесена с романтика. Той разказва за болната амбиция на една майка да подготви дъщеря  си достатъчно добре за да е винаги първа в състезанията по спортни танци, в които участва.

По-нататък животът на момичето – Мартина се преплита с младият танцьор Виктор, който започва да го обучава, но той не прави само това. Превръща се и в неин учител в живота.

Виктор е разочарован , тъй като се е разделил със спътничката си в живота и партньорка по танци. В последствие намира своята любов отново в лицето на състезателка. Как приключва филмът ще оставим да разберете сами, като го гледате.

Ники Илиев за вестник “Стандарт”: „Винаги съм се възхищавал на хората, които танцуват“

“Пулсът на танца" е първият български филм разказващ за спортните танци и хората, които ги практикуват. Какво е да участваш в такава голяма продукция?

-За мен беше удоволствие, защото съм само актьор. По принцип когато режисираме има доста повече работа. Винаги съм се възхищавал на хората, които могат да танцуват. Тайно съм им завиждал, защото това е много добър начин да изразиш себе си и да се докосна до този свят без да ми се налага да танцувам беше наистина приятно изживяване. Самият персонаж, който изигравам е на човек, който се бори по някакъв начин за справедливост, така че има какво да се играе, а филмът носи една топлина.

За мен беше приятно изживяване!

-Към какво е насочен филмът, освен към спортните танци?

-Насочен е към амбициозните родители, които понякога бутат децата си да реализират своите болни амбиции и нереализирани мечти, както се случва с Мартина и нейната майка, която се опитва да реализира своите мечти, които не е успяла да направи на времето. Това показва, че децата трябва да бъдат само  насочвани, а не бутани към това, което искат да правят

-Помага или пречи родителската амбиция според Вас?

-Родителската амбиция пречи, когато родителят взима решения вместо детето, казвайки му какво трябва да прави. Това са взаимоотношения, които винаги ще бъдат сложни. Затова няма точна рецепта.

 

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай