Първо автокино в София

Откриването му ще е с голям автоконцерт и филма „Завръщане“

Първо автокино в София | StandartNews.com

 Тази вечер ще бъде открито ново автокино в столицата на бул. „Царигдско шосе“ 92. Стартът ще бъде в 20:30 часа. Специален гост е актьорът Ники Илиев с неговия филм „Завръщане“. Той ще издаде и тайни от снимачната площадка на продукцията. Освен с кино, организаторите ще зарадват столичани и с автоконцерт с жива музика. Част от изпълнителите ще бъдат Мариям Мовсесян, Ася Андонова, Светослав Славков, Стенли Петров от „Магнито бенд“, DJ Efo и DJ Nuri.
Идеята за събитието е на Мая Иванова и Станислав Стоянов. Те имат желание да зарадват и да разнообразят хората след принудителната им изолация заради коронавируса и да подкрепят българското кино като наблегнат на родни филми. Съботата ще е посветена на „Stand up car comedy” с комедианта Иван Кирков.

По време на автоконцерта и прожекцията ще бъдат взети всички противоепидемични мерки и няма да има пряк контакт между хората.

Подобни събития започват да се организират и от театрите с представления на открито. Театър „София“ вече направи няколко постановки. Народният театър от 10 юни започва серия от камерни спектакли на открито. В Бургас се обмисля отварянето на Летния театър, както и на откритата сцена в Морската градина. Драматичен театър “Стефан Киров” в Сливен също се подготвя за представления на открито.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай