Преслава прибира по 7 бона на вечер

Преслава прибира по 7 бона на вечер | StandartNews.com

София. Преслава взима по 7000 лева без ДДС на участие. С 500 лв. по-малко прибира Цветелина Янева. Това стана известно, след като излезе на светло списъкът с хонорарите на звездите от "Пайнер". Собственик на заведение засне и публикува във Фейсбук страницата "Поп Фолк-News" таблица с парите, които прибира всеки от певците на Митко Димитров.

Тарифите са за юли тази години и са за изпълнение в рамките на 1 час и 15 мин. На тези, които имат най-висок хонорар, им се отпускат по още 15 минути отгоре аванта и пеят общо час и половина. В списъка изрично е упоменато, че към хонорара се добавят пътни разходи като гориво и нощувка в хотел както за певеца, така и за придружителите му.

С 1000 лева по-малко от Преслава взимат Галена и Ивана. Глория е смъкнала летвата на 5000 лв., колкото прибират Анелия и Камелия.

Някои от звездите имат и промо оферти, които са почти на половин цена при първо участие в даденото заведение. Фолк певецът Крум или чалга дивата Гергана и Димана предлагат промо оферти. Вместо 2000 лв. без ДДС на участие Крум взима 1000. Гергана пък вместо 2300 прави отстъпка за 1500 лева. Подобни промоции обаче не могат да се наблюдават при хитовите гърли.

При поп звездите води Веско Маринов с 5 бона на вечер, докато Светла Иванова се задоволява с 1500.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай