ПРЕМИЕРА НА НОВ АЛБУМ ОБЕДИНИ БГ ПОПА

Над 300 гости чуха първи на живо „АЗ СЪМ ТИТА“ в клуб Театро

ПРЕМИЕРА НА НОВ АЛБУМ ОБЕДИНИ БГ ПОПА | StandartNews.com
  • Над 300 гости чуха първи на живо „АЗ СЪМ ТИТА“ в клуб Театро

  • Любо Киров подари „Летим“ на младата звезда

  • От днес в ефира излиза и втори видео сингъл от новата продукция на Тита

  • „Минимум“ е денс химн по текст на Бобо

ТИТА представи премиерно своя дебютен албум с бляскаво лайв шоу в клуб Театро. Сред много камери, светкавици, опашка пред клуба и огромни букети с цветя, над 300 гости и звезди от шоубизнеса, семейство, приятели, медии и фенове бяха първите, които чуха на живо всички нови песни на звездата на Адаманд. Артисти от различни лейбъли и жанрове дойдоха да отпразнуват заедно с Тита горещата премиера, вдъхновена от посланието Опознай преди да съдиш.

Почти едноименното заглавие, АЗ СЪМ ТИТА, е с музикален продуцент Любо Киров, един от най-големите идоли на Тита .„Този албум е направен с много любов и отдаденост. Това съм аз, Христина.“, сподели развълнувано от сцената Тита.

„На много хора съм казвал да пеят, но те не са Тита.“, беше категоричен музикалният продуцент Любо, след като получи емоционално признание, че преди цели 10 години именно той е дал криле на малката Христина да се занимава с музика. В специален видео поздрав Фънки също се върна години назад и разказа как за първи път е чул Христина да пее Rolling Stones и Джо Бонамаса като звяр, а Папи Ханс заяви, че Тита, с която се познават от шоуто „Като две капки вода“ е най-милата и „некифлееща“ бг певица.

Сред гостите в публиката бяха още семейството на Тита, нейният приятел, както и куп родни звезди като Михаела Маринова, Рафи, Дивна, Папи, Павел (без Венци Венц), Етиен Леви, Сантра, Саня, тв водещите Ники Кънчев и Мария Игнатова. И, разбира се, Криско.

„Всички искат да се докоснат до Тита, но всъщност никой не познава Христина. Аз съм момичето от малкия град, което не се страхува да има големи мечти.“, споделя Тита. „Зад моите най-смели музикални мечти застанаха NESCAFÉ® 3in1 и с тяхното горещо вдъхновение създадохме един необикновено личен и много силен албум. Албум, който ще изненада и най-големите ми фенове, и най-големите ми критици. В него съм и дива, и нежна, и силна, и ранима. Каквито всъщност сме всички, когато успеем да се опознаем, преди прибързано да съдим един за друг.“, продължава Тита. „В албума има песни, на които ще танцувате до сутринта, но и такива, за които ще ви трябват кърпички. Чуйте го и сами решете коя е истинската Тита. Благодаря на всички, които повярваха в мен!“

Изпълнителен музикален продуцент на „Аз съм ТИТА“ е Боян Христов, автор на мощната поп балада „Първият човек“, първи сингъл от проекта, както и на още няколко трака. Като автор на музика и текстове се заявява и самата Тита.

В албума има и завладяващо парче на испански, „Besame“, както и нечовешки кавър – на „Летим“, едно от най-знаковите и красиви парчета на Любо. За смесването и мастеринга на продукцията се е погрижил Димитър Ганчев – Майт, а китарите са записани от Ангел Дюлгеров.

Бобо и Symphonics също създават парче специално за Тита – денс химнът „Минимум“, който от днес излиза премиерно в ефир. Гледайте „Минимум“ в YouTube канала на Facing The Sun и музикалните медии.

Христина Христова – ТИТА е родена в Силистра. Съвсем малка става част от детска вокална група в родния си град, а само на 15 е най-младият участник, избран за финалите на X-Factor България. През 2016 Криско решава да я продуцира в своя нов лейбъл Адаманд и двамата записват хит сингъла „Voodoo kukla“. Следват още много записи, тотални хитове като “Късай” и „Антилопа“, клипове, концерти, награди, турнета в страната и Америка. През 2019 стига до финал и в най-гледаното ТВ шоу „Като две капки вода“, където смайва публиката не само с вокални способности, но и с лични качества. Въпреки заслепяващия блясък на славата, Тита не спира да се развива и очарова. Дебютният албум на звездата, сбъднат с горещото вдъхновение на NESCAFÉ® 3in1, носи не само звука, но и посланията на 2020. Слушайте, гледайте и споделяте преди да съдите!

АЗ СЪМ ТИТА

Траклист

1. Първият човек

2. Минимум

3. Любов

4. Besame

5. Нищо лично

6. Един към друг вървим

7. Момиче проблем

8. Напред

9. Къде си

10. Летим

#ChatBeforeYouJudge #TITA #2020 #NEWAlbum #OutNOW #IAmTITA

Instagram.com/hrisistar

Facebook.com/titaxristova

Tiktok.com/titaxristova

Youtube: facingthesun

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай