Посрещаме Калдерон със заря

Американският виртуоз на електронната музика идва, за да закрие фестивала Solar summer

Посрещаме Калдерон със заря | StandartNews.com

Най-големият фестивал за електронна музика у нас Solar summer ще има грандиозен финал. Много пироефекти и мощна заря ще посрещнат американския виртуоз Виктор Калдерон довечера. Неговият концерт ще е последният от четири уикенда, в които участваха някои от най-мащабните имена на електронната сцена.

Калдерон е добре познат клубен герой на родните фенове. На него се пада честта да е специалният гост на вечерта, в която има двоен повод за забавление - финала и 10-ия рожден ден на домакините от "Какао бийч". Шоуто ще стартира в 23 часа с българския талант, резидент на "Ялта" Любо Урсини, а Виктор ще поеме щафетата в 1.30 часа с обещанието до ранни зори да не позволи на феновете да спрат с танците. Така с изгрева на слънцето ще приключи последното събитие за летния сезон. Билети за финала могат да бъдат закупени на място в Слънчев бряг.

Ева Лонгория е пак сама

На Ева Лонгория хич не й върви в любовта. Актрисата отново остана сама, след като се раздели с последния си приятел Ернесто Аргуейо.

Звездата от "Отчаяни съпруги" дълго време отричаше връзката си с младия испанец, който успял да я спечели по време на снимките на телевизионното предаване на Ева. Само четири месеца по-късно обаче двамата се разделят. Официалната причината е липсата на време в забързаните програми и на двамата.

Лонгория се разведе с баскетболната звезда Тони Паркър през 2011 г. След като преглътна изневерите му, актрисата се наслади на няколко краткотрайни връзки, включително с по-малкия брат на Пенелопе Крус - Едуардо, и с куотърбека на Ню Йорк Джетс Марк Санчес.

Маниак преследва Лопес

Вманиачен фен на Дженифър Лопес живял една седмица в къщата й, докато нея я нямало. Полицията е арестувала 49-годишния Джон Дюбис от Роуд Айлънд, срещу който актрисата певица вече е получила ограничителна заповед. Служители на Джей Ло открили Дюбис в имението в Уотър Мил на 8 август и повикали полиция. Още на следващия ден срещу него били предявени обвинения в кражба с взлом, планиране на престъпление, преследване и притежаване на инструменти за обир. Той трябва да се яви в съда на 28 август. Не е известно как мъжът е успял да проникне в имението, но съседи помислили, че той е служител на Лопес. На Дюбис е наложена гаранция от 100 000 долара.

Бен Афлек става Батман

Бен Афлек ще замести Крисчън Бейл в ролята на Батман в следващия мегапроект за супергероя. Компанията "Уорнър" възнамерява да събере свръхюнаците Супермен и Батман в един филм, чиято премиера е запланувана за 2015 г. като продължение на излязлата тази година лента "Човек от стомана". Крисчън Бейл, който игра ролята на Човека прилеп в трилогията "Батман" на режисьора Кристофър Нолан, съобщи, че не иска да продължи приключението. "Ние знаехме, че ни трябва изключителен актьор, за да продължим сагата за най-популярния свръхгерой. Решихме, че Бен Афлек отговаря на всички условия", заяви президентът на "Уорнър" Грег Силвърман. Режисьор на бъдещия филм, който още няма заглавие, ще е Зак Снайдър, заснел "Човек от стомана".

$11 хил. за сако на Джон Ленън

Дълго тюркоазено сако на легендарния бийтълс Джон Ленън бе продадено на търг за 7000 паунда или $11 0000. Търгът на аукционната къща "Хенсънс" е станал в графство Дербишир в централната част на Англия.

За сакото, носено от Ленън в края на 60-те години на миналия век, бе платено по-малко от първоначалната оценка, която варираше между 8 и 12 хиляди паунда. За новия собственик се знае, че е жена, местен жител. "Купих това сако като подарък за рождения ден на съпруга си", казала тя. Сакото дълго време е било при асистентката на Ленън Джо-Джо Джонс. С разрешение на легендарния бийтълс тя го взема от английския му дом през 1971 г., когато той се премества да живее в Ню Йорк. По-късно Джо-Джо подарява дрехата с повдигната китайска яка на приятеля си Антъни Годард. Той я пази повече от 25 години.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай