Поли Генова: Мислех да се откажа преди финала

Избутаха ме на сцената, не исках да се състезавам, призна победителката от "Музикална академия"

Поли Генова: Мислех да се откажа преди финала | StandartNews.com

София. Поли Генова съвсем изгубила състезателен дух, преди да се сблъска с Кичка Бодурова на финала на "Музикална академия". "Мислех да се откажа. Едвам ме избутаха на сцената", заяви победителката от "Музикална академия" пред ТВ7.

"Все още се чувствам като малко страхливо хлапе. В "Евровизия" се състезавах с хъс, защото знаех, че представям България. Но ако няма кауза, ми е много трудно. Срамежлива съм и притеснителна - не ми личи само защото се боря срещу това", разкри още Поли в "Терминал 7". Тя разказа, че е успяла да се наспи добре в нощта преди съдбовния концерт в петък вечер.

"Сънувах шантави глупости предишната вечер. Гледахме филма "Гравитация" със Сандра Бълок и Джордж Клуни. Явиха ми се някакви фантастични неща насън", каза Генова.

Гласовитата блондинка сподели, че най-големият позитив от участието й в шоуто е, че се е освободила като творец. "Започнах да пиша. Много неща исках да излея и да изразя много емоции. Просвирих на пиано, благодаря на Дичо, той ме насърчи", каза още Поли.

На финала младата певица събра 58,68% от зрителските гласове, а петък 13-и се оказа фатален за Кичка Бодурова, която остана на второ място. Трети бе Георги, а Дичо зае четвърта позиция.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай