Пиърс Броснан става супергерой

Бившият Джеймс Бонд ще играе ролята на магьосник

Пиърс Броснан става супергерой | StandartNews.com

Бившият Джеймс Бонд - ирландският любимец Пиърс Броснан, ще изпълни първата си роля в супергеройски филм - във вселената на "Ди Си Комикс", пише "Пийпъл", цитиран от БТА. 

67-годишният Броснан е последното попълнение в актьорския състав на филма "Черният Адам", който включва Дуейн "Скалата" Джонсън, Ноа Сентинео, Алдис Ходж, Квинтеса Суиндел.

В първото си приключение в света на супергерои Пиърс Броснан ще се превъплъти в образа на Кент Нелсън/Доктор Фейт.

Въпреки че подробностите около сюжета се пазят в тайна, се знае, че Черният Адам (в ролята Джонсън) е антигероят в продукцията. Персонажът се появява още през 40-години на миналия век в комиксите на "Ди Си Комикс". Първоначално той е жаден за власт злодей, които десетилетия по-късно е представян като антигерой.

"Черният Адам" се явява спин-оф на филма "Шазам!", на който се подготвя продължение. Персонажите Шазам и Черният Адам са вечни съперници във вселената на "Ди Си Комикс".

Персонажът Кент Нелсън/Доктор Фейт, в чийто образ ще се превъплъти Пиърс Броснан, е създаден от Гарднър Фокс и Хауърд Шърман. Първата му поява също датира от 40-те години на миналия век.

Очаква се снимките за "Черният Адам" да започнат през април в Атланта, Джорджия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай