Петте най-романтични филми

Класация за вълнуващите ленти за празника

Петте най-романтични филми | StandartNews.com

 

Вечерта на Свети Валентин. Гледа ви се нещо романтично, познато, вълнуващо.  Superjob направи класация на петте най-предпочитани филми за празника.

Хубава жена

Резултат с изображение за „хубава жена“

Имате нужда от романтика и вярвате в чудеса. Вашият филм е „Хубава оена“. Вечният филм за момичето, което от улицата се пренесе не само в пентхауза на Холивуд, но и в сърцето на мъжа, който смяташе, че се е затворил за любовта. Джулия Робърт и Ричард Гиър имат много добри филми заедно, но ролите им в „Хубава жена“ са изумителни. Ако ви е втръснал, но ги харесвате имате и друг избор – „Булката беглец“.

Наистина любов

Резултат с изображение за „наистина любов“

Свети Валентин е, но истинското коледно чувство вече ви липсва. Вашият филм е „Наистина любов“. Той е сред малкото коледни филми, които можете да гледате всеки пък, когато имате нужда от малко частица любов. Никога няма да ви омръзне. Филмът за хората, които срещат любовта независимо от възрастта си, социалното си положение, преживяват болката, предателство и продължават напред.

Когато Хари срещна Сали

Резултат с изображение за „когато пари срещна сали“

Искате нещо по-леко и разтоварващо. Изберете филм с Мег Райън. Няма да сбъркате с "Безсъници в Сиатъл" или с  "Имате поща". И все пак "Когато Хари срещна Сали" държи първенството. Историята е толкова близка до хората, а действието се развива така естествено, че вероятно мнозина са се припознали в този филм. Темата за приятелството и любовта вълнува мнозина и всеки в даден момент от живота си се е питал дали да поеме риска да се влюби в приятел. И дали накрая няма да изгуби и двете неща - любовта и приятелството. Този любовна история ще я помним завинаги

Титаник

Резултат с изображение за „титаник филма“

Омръзнаха ги блудкавите сълзливи история, искате драматизъм. Скочете в най-дълбокото дълбокото и изберете „Титаник“. Любовната история няма нужда от представяне, преплетена е с една от най-големите трагедии от началото на миналия век. Леонардо ди Каприо и Кейт Уинслет пресъздават толкова истински любовта на героите си, че едва ли някой ще издържи до финала без да се просълзи. Или най-малкото, да не си налее чаша вино. Няма как без него днес. Все пак, Трифон Зарезан е.

Казабланка

Резултат с изображение за „казабланка филмът“

Решили сте да заложите на класиката, няма лошо. „Отнесени от вихъра“ може да ви е прекалено емоционален, „Джейн еър“ може да ви е втръснал. Може би е време за мистър Дарси или.... „Казабланка“. Даже и да не сте фенове на "старото" кино, няма как да не сте чували за този филм. Хъмфри Богарт и Ингрид Бергман правят едни от най-култовите си роли и неслучайно остават в историята с тази лента. Историята проследява доколко любовта по време на война може да издържи. Кое е по-важното, когато всичко около теб се разпада и ще устоят ли чувствата на времето и изпитанията. отново.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай