Парис купонясва до сутринта

Звездите от Африка отидоха на фризьор, проф. Пимпирев се разкраси с плитчици

Парис купонясва до сутринта | StandartNews.com

София."Това е първото ми гостуване в България. Много обичам да пътувам и се радвам, че съм тук", бяха първите думи на Парис Хилтън на червения килим по пътя към Къщата в Нови хан. Американската модна икона се присъедини към 17-те български VIP съквартиранти, след като пристигна с полет от Милано. Зрителите на Нова имаха шанса да проследят как тя влиза при родните випове точно в 23 часа преди вечер.

Богатата наследница разказа за емоциите около диджей изявите си на Ибиса това лято. "С удоволствие бих отворила магазин в България. Обичам да работя усилено, защото това е културата на моето семейство", разказа пред Ники Кънчев световната звезда и допълни: "Аз съм просто едно обикновено момиче, което обича да се забавлява. Когато не съм пред камера, обичам да се гмуркам и да плувам.

Парис Хилтън има две различни страни - пред камера и в личния си живот".
Пръв към Парис с чаша в ръка се устреми бившият футболен национал Стойко Сакалиев. След като миналата година Памела Андерсън бе съблазнена със "Сливенска перла" при участието си във "ВИП брадър", сега и на госпожица Хилтън бе предложено горещото изкушение. Пам дори си тръгна за Щатите с две бутилки от най-старата българска ракия. Вероятно и хотелиерската наследница ще получи от същия еликсир. В хола пък с питка, шарена сол и мед я приветстваха дъщерята на Мира Радева - Анна, и певицата Йоана.

И Парис, както и останалите съквартиранти, се прехласна по кученцето на еротичната актриса Еделвайс, померана Феникс Фердинанд.

След като побъбри с Мира Радева чрез зет й, американеца Джеред, Парис каза, че е време за парти. "Аз ще бъда диджей, нали знаете, че и с това се занимавам". По информация от кухнята на шоуто купонът е бил почти до сутринта.
Вчера от Нова съобщиха, че по данни на пийпълметричната агенция GARB лайфът на "ВИП брадър" от 16 септември е привлякъл 33,4% от "активното градско население" (18-49), като по същото време bTV отчита пазарен дял от 32,5%. След 22 ч часа, когато в Къщата влезе Парис Хилтън, делът на Нова бе 35%, докато този на bTV бе 27%.

От bTV, където по същото време се излъчва "Африка: звездите сигурно са полудели" пък отговориха, че тяхното реалити продължава да се радва на най-високия зрителски интерес: "Тъй като колегите са следили само градска аудитория 18-49, а не цялото население на възраст 18-49, не са много прави. В часовия пояс 20-22 при ГРАДСКО население 18-49, т.е. когато двете предавания са в пряк сблъсък, bTV регистрира 35,2% пазарен дял, а Нова 32,6%."

Довечера ще видим как звездите от реалитито в Африка ще се поглезят в почивния си ден, като отидат на фризьор. След минутите за отдих и разкрасяване участниците ще се отправят към лагера в Ботсвана, където трите групи ще станат едно цяло. По време на пътуването едната група разбира, че шофьорът им няма паспорт и не може да пресече границата, която се преминава с лодки, а мястото е много екзотично.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай