Парис Хилтън във "ВИП Брадър"

Тервел Пулев, Шамара и Станка Златева ще правят компания на русата красавица

Парис Хилтън във "ВИП Брадър" | StandartNews.com

Продуцентите на "ВИП Брадър" днес потриха доволно ръце и съобщиха голямата новина - в шоуто известно време ще поживее богатата наследница Парис Хилтън. Те призоваха журналистите да отгатнат коя е световната знаменитост, която ще се настани в Нови хан и след недълго питане стана ясно, че това е известната блондинка. Тя ще се появи още на старта в неделя, но колко време ще стои, никой не знае. Иска менюто й да включва изключително здравословни храни, а спалнята й да ухае на лавандула и ванилия. Миналата година във ВИП сезона на риалитито звезда беше секссимволът Памела Андерсън, която е и актриса от сериали.

Бизнес гърла от сой

Цяло лято Парис се подвизавала като резидент диджей в Ибиса. Известна е с това, че още на 18 започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment се оценява на милиарди долари. Има 17 продуктови линии с марката на Парис - обувки, чанти, часовници, дрехи, които предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Хилтън е известна като една от първите участнички в риалити програми. През 2003 г. прави запомнящо се включване в шоуто The Simple Life и с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш. През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията". Снима във филми и сериали като "Ориндж Каунти - кварталът на богатите", "Вероника Марс и "Лас Вегас". През октомври 2004 г. тя дори патентова любимата си фраза That's Hot, а отпразнуването на 21-ия й рожден ден става пословично - на 5 места: в клубове в Лондон, Ню Йорк, Лас Вегас, Холивуд и Токио.

Хората на Нова не спели по цяла нощ, за да я навият да дойде. Заради часовата разлика преговорите с агента й започвали в 20 часа наше време и продължавали до сутринта. Тя може да се изтърси и с любимото си куче Тинкърбел. Хонорарът й не бил от непоносимите - имало родни випове, които поискали двойно повече, но те няма да участват.

Къщата - фатален шик

Къщата в Нови хан, където ще живеят брадърите, е много цветна и пълна с дизайнерски мебели. Върху няколко врати в ярки цветове има фаталното число 13. Другите дяволии са 666 или 999, зависи откъде гледаш, издълбани върху масата. Книги няма, но тапетите са имитация на пълна библиотека с чужди заглавия. Участниците ще се плацикат в басейн с приятно топла вода и ще имат удобна кухня, за да готвят. Мотото на сезона е "Тайни". Ще има много мистероизни събития и истории от миналото, казаха водещите. Силва Зурлева, член на Управителния съвет на Нова Броудкастинг груп поясни, че кастингът е мислен много, не са събирани механично просто известни хора, а такива, които представляват различните слоеве на обществото. Шоуто ще бъде два месеца.

Героите

В понеделник и сряда лайфовете ще води Ники Кънчев, който вчера помагаше дружелюбно на журналистите да разкрият загадките на Къщата. Те трябваше да намерят снимки на двама от участниците - Станка Златева и Тервел Пулев. Алекс Сърчаджиева ще води другите ежедневни включвания.
17 ще бъдат съквартирантите тази година, без да броим Парис. Профилът на 30-годишен бизнесмен, живеещ в Австралия и познаващ се с Кейт Бланшет и Ръсел Кроу, прилича на 25-годишния Даниел Цветков. Преди 5 години той купи един от най-скъпите имоти в Австралия. Син е на български емигранти, за мястото брои 26 млн. долара за недостроената къща на Златния бряг в Куинсленд. Той я купи от местен бизнесмен, загубил парите си на фондовата борса. Парцелът е най-скъпият и най-големият имот в тузарската местност Мърмейд Бийч в Куинсленд.
Ирина Флорин е описана като певица на 52 с опити в изобразителното изкуство. За Мишо Шамара се казва, че е 40-годишен певец, който не е протестирал на жълтите павета. Стойко Сакалиев е обявен като бивш национал, на 34 години. Павел Чернев е загатнат като "44-годишен политик". Фолкаджийката Лияна се крие в описанието: "33-годишна певица, с крака, дълги 113 см". Смята се, че Иван, синът на цар Киро, също ще влезе в риалитито. В шарената компания ще има и отявлен красавец - на 33 и е бил "Мистър България". На описанието отговаря Румен Георгиев, който водеше отбор във "Форт бояр".

Порнозвездата Еделвайс също е в списъка на съквартирантите, както и Ваня Червенкова, за която е загатнато "срещу нея е имало опит за покушение". Еделвайс е омъжена за българския фотограф Алекс Ломски и вече не се снимала във филми за възрастни. Като дете тя живее в правителствената вила на Михаил Горбачов, където майка й е управител, а баща й водещ по руската национална телевизия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай