Пандемията осуети и шоуто на Il VOLO в Пловдив

Групата отложи световното си турне за 2021-а

Пандемията осуети и шоуто на Il VOLO в Пловдив | StandartNews.com

Заради пандемията от Ковид-19 италианското трио Il Volo отлага световното си турне „10 years“ за лятото на 2021-а. Наред с концертите в други европейски градове се налага да бъде отложен и шоуто им в Пловдив, предвидено за 13 юли 2020-а, съобщиха организаторите на събитието.

„Много съжаляваме, че не можем да пеем на подобно магическо място като вашия Античен театър. За нас, изпълнителите, е огромно удоволствие и чест да стъпим на сцена като тази. Това е най-истинското място за музиката“, написаха Пиеро, Иняцио и Джанлука.

„В същото време ситуацията в България остава все така несигурна. Ограниченията и наложените мерки за безопасност при провеждане на големи събития непрекъснато се променят, както и условията за влизане на чужди граждани в страната. За нас също така е важно да пазим здравето на нашата публика, на музикантите, на техниците, на всички, които работят по реализирането на един концерт. Всички тези условия правят към момента невъзможно провеждането на концерта на Il Volo в Античен театър в Пловдив – продукция от такъв голям мащаб и с толкова много участници“, уточняват организаторите на концерта на Il Volo в България.

Закупените билети ще важат за новата дата без презаверка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай