Орлин Павлов е подземен бос плейбой в "Пътят на честта" 2

Неговият герой търгува с диаманти и омайва дамите

Орлин Павлов е подземен бос плейбой в "Пътят на честта" 2 | StandartNews.com

Орлин Павлов влезе в „Пътят на честта“ 2. Снимките за дългоочакваното продължение на драматичния сериал по Нова телевизия се въртят на пълни обороти - с нови сюжетни линии и герои. Във фокуса влиза и Стивън – тайнствен бизнесмен от подземния свят, който се завръща от Южна Африка след дълго отсъствие. Той ще разтърси живота на много от персонажите.  

„Стивън е интересна личност, пълна със загадки и тайни. Живял е дълго време в чужбина и се прибира в България, защото неговият бизнес е с „кървави диаманти“, коментира Павлов. Пред камерите той ще използва космополитното си излъчване на възпитан кавалер.

Феновете тънат в хипотези коя от свободните дами в сюжета ще се прехласне по Стивън. Първа в списъка е Жаклин на София Маринкова, която остана без мъж, след като Киро Християнина беше безславно застрелян в деня на сватбата им заради ревността на Мариана Попова към Веселин Плачков, който чудесно се справяше с образа на жесток и секси престъпник. Но може да бъде и майка й, в чиято кожа е Мариана Миланова – ефектна дама, чиято възраст няма никакво значение.          

Творческият тандем Елена Иванова и Милена Фучеджиева стоят зад завладяващото продължение на „Пътят на честта“, а режисьори на втория сезон ще бъдат трима от най-изявените родни режисьори – Виктор Божинов, Виктор Чучков и Станислав Тодоров-Роги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай