Нова водеща в „Отблизо“

Боряна Граматикова поема главната роля, досегашната й шефка Мира Добрева остава с рубрика

Нова водеща в „Отблизо“ | StandartNews.com

Боряна Граматикова, която доскоро списваше „Дневника на червенокосата“ в „Отблизо“ по БНТ1, сега става основен водещ на предаването. На 13 септември от 11 часа стартира десетият юбилеен сезон на формата. Екипът запазва практиката да поглежда от хубавата страна на живота, да вижда хората, които вдъхновяват и да показва истории, които служат за пример.

Влизат и две нови рубрики. В „Зооприятели” ветеринарни специалисти ще съветват зрителите как да се грижат правилно за домашните си любимци. Ще звучат малко подозирани факти за животните, за които обикновено си мислим, че знаем всичко.

В „Бабини истории: разкази по преживяно” публиката ще научи какви са били като деца сегашните звезди, при това директно от майките на родителите им. Тъкмо те ще споделят дали внуците им са раснали като пакостници или пък като хлапета за пример, какви са били подвизите им, мечтите им, амбициите и до колко са се сбъднали днес. Ще има много смях и искреност. Рубриката „Чужденците” отново ще отвежда зрителите на „Отблизо“ в домовете на любопитни персонажи от цял свят, които са избрали България за свой дом, ще разкрива тяхната култура и най-интересното от традициите им.

Харизматичната Мира Добрева, разбира се, има запазено място в „Отблизо“. Със своя непрестанен хъс да изследва различните етноси, традиции и обичаи на България, дамата, която дълго беше начело на "Отблизо", ще продължи да показва срещите си със столетниците на България. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай