Нов музикален клуб отваря врати в София през март

Нов музикален клуб отваря врати в София през март  | StandartNews.com

София. Нов музикален клуб ще отвори врати в София - Терминал 1. Локацията е на улица Ангел Кънчев 1, или бившата дискотека Ескейп.

 

Интересното е, че Терминал 1 е съвместно начинание на собствениците на успешните столични клубове "Строежа" и "4 стаи".

 

През последните няколко години двата екипа си сътрудничеха в организацията на концерти в Pork Pie, измежду които тези на The Bloodhound Gang, Jaya The Cat, Dubioza Kolektiv, Eyesburn, Wickeda, Popa Sapka и много други.

 

"Откриването на Терминал 1 се очаква да се случи в началото на март, като точната дата ще бъде обявена допълнително. Мястото ще бъде с капацитет от около 500 души. Клубът ще бъде домакин на внимателно подбрани и разнообразни по стил събития, като ще се държи на собствена идентичност и налагане на вечери с характерна за "Строежа" и "4 Стаи" музикална концепция. Още през март и април в Терминал 1 ще гостуват групи и изпълнители като Анимационерите, Остава, Блуба Лу, Уикеда, Светльо & The Legends, DRS, Нокаут, MD Beddah, Koka Mass Jazz, Jeremy?, Raja & The Band и много други, като са предвидени и няколко чуждестранни участия, измежду които тези на JAYA THE CAT, S.A.R.S, DISKOBAJAGI (страничен проект на музиканти от Dubioza Kolektiv)", информират от пресцентъра на собствениците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай