Нов пълен обрат в "Братя"

Калин още е в шок от жестокото предателство на Ива

Нов пълен обрат в "Братя" | StandartNews.com

Калин още е в шок от жестокото предателство на Ива. Болката му е неистова, той не намира обяснение, как неговата съпруга го е мамила толкова време и защо се е замесила в тежко престъпление. Напълно сринат, следователят е на ръба да изхвърли жена си от вкъщи. Има ли нещо, което може да го спре и вразуми в този драматичен момент?

Най-сетне слънцето изгрява на улицата на Борис. От инвитро клиниката му съобщават прекрасна новина – неговите изследвания значително са се подобрили и лекарят е оптимистичен, че инвитро процедурата може да стартира веднага. Борис е на седмото небе и се чувства щастлив за пръв път от много време насам. Готова ли е Лора да започнат опитите и какъв пълен обрат ще пренареди картите още веднъж из основи?

За Денис също настъпва изненадващ обрат. Наркобосът Пламен Райков, на когото Топал се опитваше да пласира своя спешна пратка от “синя муха”, изглежда играе двойна игра. Безследно изчезналата стока се появява на пазара от името на Райков и то на половин цена. Денис е бесен, но докато се опитва да измисли контра удар, получава обезпокоителната информация за мистериозен гост от чужбина. Кой е той, защо е в България и може ли да разклати империята на Денис?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай