Нийсън снима в яхтата на Ружа Игнатова

Снимките в Созополския залив ще продължат до петък, след което теренът се мести в столицата

Нийсън снима в яхтата на Ружа Игнатова | StandartNews.com

Часове, след като британският актьор Лиъм Нийсън кацна у нас, вече са ясни и детайлите около лентата, в която участва звездата. Снимките ще са на яхтеното пристанище в Созопол, което в момента е затворено заради филма, предаде bTV.

Част от сцените са свързани с купон на яхта, който завършва с убийство. Сцената ще бъде заснета на яхтата на „криптокралицата“ Ружа Игнатова (най-голямата яхта, която се вижда на пристанището). Снимките в Созополския залив ще продължат до петък, след това продукцията се мести в София и на други места в страната. Работното заглавие на филма е „Memory“, а режисьор е Мартин Кемпбъл. Кемпбъл е снимал няколко филма от поредицата с Джеймс Бонд. Новата лента, в която участва Нийсън, е базирана на белгийската – „Спомените на един убиец“.

Самият Нийсън изненадващо пристигна в Бургас в неделя вечерта. Кметът на морския град – Димитър Николов, съобщи за това в личния си профил, като сподели и клип от кацането на звездата на бургаското летище.

Припомняме, че Ружа Игнатова е разследвана за участие в пирамида за измами и пране на пари чрез създаване и разпространение на виртуалната валута "OneCoin". Разследването установи, че тя успяла да измами около 3 милиона души, които закупили обучителни пакети за криптовалутата  "ОneCoin". След това те придобивали и самата криптовалута. Схемата OneCoin натрупа 4 млрд. долара в целия свят, като Игнатова изчезна през 2017-а в момента, в който беше издадена секретна американска заповед за ареста й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай