Нина води новите в Русия и Япония

Младите актьори на "Кредо" демонстрират талант и чар

Нина води новите в Русия и Япония | StandartNews.com

Довечера гледат "Шинел" в кукления театър под липите

Нина Димитрова повежда младите актьори на нейния театър "Кредо" по света и у нас. Довечера тя и Стелиан Радев играят "Шинел" в кукления в Стара Загора, а утре е ред на "Каквото направи дядо, все е хубаво" с Димитр Несторов.

Следващия месец триото ще отпътува към Русе, за да открие международния фестивал в крайдунавския град - на 16 и 17 юни. За Стенли това ще бъде сериозно изпитание, защото той ще се представи за първи път в родния си град като професионалист с диплома. Двамата юнаци изкласиха Академията на 23 май и се чувстват изключително горди. Между двата гастрола "Кредо" ще получи овации в Театър 199 на 11 юни за "Каквото направи дядо".

През юли "Кредо" лети за Русия. За Димитр Несторов езикът не е проблем, тъй като той е наполовина украинец и е научил текста за ролята си в "Каквото направи дядо" само за 5 дни. Сега помага на Стенли. Публиката вече е категорична - Нина не сбърка в преценката за младоците, които поеха ролите на Зуека, останал в предишния й живот.

Цяла армия преводачи са впрегнати за следващата дестинация - Япония. Зрителите в Токио, Сапоро, Фукошима и други градове ще гледат нашите през октомври и ноември.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай