Четвъртък,

Непростимо предателство в „Братя“

От: Агенция Стандарт -
107
Непростимо предателство в „Братя“
A
A
A

Коварно предателство и опасни задкулисни игри очакват зрителите в сериала „Братя“. Ива ще хвърли неочаквана бомба, която ще взриви семейството на нейната приятелка Лора. Причината за измяната е влюбване, но след стореното няма връщане назад. Ива е болезнено увлечена по Денис, но чувствата ѝ остават несподелени. Силните емоции ще я накарат да извърши необмислена и непростима постъпка, която ще промени живота на нейните близки и приятели. Кого и по какъв начин предава, за да се стигне до този взрив в отношенията, предстои да стане ясно в новите епизоди на криминалната драма. 

На семейно събиране в дома на Борис и Лора, двамата се осмеляват да отворят кутията на Пандора, признавайки пред всички, че Драго е жив и се разследва от ГДБОП за няколко тежки престъпления. Те подтикват останалите да споделят дали завърналият се брат вече се е свързал с още някого от семейството. Разкритията по време на съдбоносната вечеря запалват неочаквани искри и заплашват да се превърнат в остър конфликт. Кои са спорещите страни, защо семейството се разделя в мненията си и какво следва от тук нататък за Донкови?

Хостесата Лина затъва все повече в схемите за изнудване, в които е въвлечена от Денис Топал. Тя иска да се отърве от неприятната роля, която украинският бизнесмен ѝ отрежда, за да упражнява престъпната си дейност. Проследена и разкрита от ГДБОП, Лина се съгласява да съдейства на полицията. Момичето е вербувано от Борис и Калин да предава ценна информация по разследването, като получава специални задачи от следователите с обещанието, че ще влезе в програмата за защитени свидетели.

Поела огромен риск за живота си, Лина е шокирана, когато вижда, че Гаврилов също е част от службите. Къртицата на Денис всява у нея ужасяващ страх и тя вече не е сигурна, кой дърпа конците в цялата престъпна игра. Какво решение ще вземе уплашеното момиче и как то ще повлияе на разследването?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички