Неподозирани разкрития в "Братя"

Tайните започват да тежат все повече на Борис

Неподозирани разкрития в "Братя" | StandartNews.com

В новите епизодите на „Братя“ неподозирани разкрития притискат все повече Борис до стената, а стореното и тайните започват да тежат все повече. Следователят научава кой стои зад уличаващите записи, които го свързват със смъртта на Лина и е изправен на кръстопът. На какво е готов, за да не бъде разкрита тайната му? Ще се поддаде ли Борис на манипулациите и изнудванията, за да се спаси, или е на път да се замеси в още по-голяма опасност с необратими последствия?

Драго от своя страна продължава строго да следва своя план, осигурявайки комфорт и недосегаемост за нелегалната дейност на “Арол Холдинг”. След изчезването на Гаврилов компанията му с нейните дъщерни фирми имат нужда от нов чадър. Едновременно с това бизнесменът обмисля решението си за съдбата на Роси, която може да го изобличи, издавайки на полицията детайли за престъпните му схеми. Ще я пощади ли Драго или човечността му е безвъзвратно изгубена след толкова години, изпълнени с горчивина?

Междувременно Лора вижда светлина в тунела, благодарение на изследванията, които двамата с Борис си правят за подготовка на инвитро процедура. Тя с нетърпение очаква резултатите, за да разбере на какво се дължат проблемите със зачеването ѝ. Това, което не подозира, обаче, е че Борис крие още тайни, които заплашват общото им бъдеще. Каква е истината, има ли шанс мечтата за бебе на двамата съпрузи?

Симо навлиза във все по-дълбоки и опасни води. След като съученикът на Вики случайно дочува разговор между родителите си, той е твърдо решен да започне собствено разследване за случващото се в бара на Денис. В желанието да бъде по-близо до истината, той кандидатства за работа там. Ще го допуснат ли и какво и е намислил?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай