Ненчо Балабанов в любовни интриги

Нова порция смях и обрати в „All Inclusive“

Ненчо Балабанов в любовни интриги | StandartNews.com

Още положителни емоции ще завладеят ефира на Нова телевизия с героите от „All Inclusive“. Поредни комични перипетии и морски предизвикателства предстоят в епизода на 3 април. Със своя свеж хумор, интересни сюжетни линии, актуални теми и забавни персонажи сериалът се нареди сред трите най-гледани продукции от зрителите в активна възраст (18-49) у нас. А от началото на пролетния сезон аудиторният му дял 34,8% го прави почти два пъти по-предпочетен от съдържанието на конкурентите по същото време.

Сега Христо (Ненчо Балабанов) започва решителна борба в опит да спаси брака си с Марияна (Елена Атанасова). Разкритият гаф от миналото заплашва да отнеме любовта на живота му и той се разкайва от цялото си сърце. След редица отчаяни и много комични опити да се сдобри с жена си, той удря на камък, а тя взима окончателно решение. За Христо остава само един изход – изцяло да стъпче егото си и да тича през глава след Марияна. Опасното преследване обещава зрелищно забавление, а изненадващо събитие ще преобърне трагикомичната ситуация.

Много комична, но неравна битка очаква и семейство Сиромашки. Състезание по табла нагорещява страстите в комплекса, противопоставяйки умните глави, осмелили се да участват. Местният мъдър рибар Чефо (Любомир Бъчваров) и властната тъща Евдокия (Нели Монеджикова) кръстосват шпаги, показвайки един на друг как се губи и печели с достойнство. Чефо дава много сериозен повод за размисъл на Евдокия, който я подтиква да осмисли важни житейски решения и да погледне с други очи дъщеря си Елена (София Маринкова) и зет си Пламен (Любен Кънев). 

В Залива на костенурките екоактивистите също се срещат с нови предизвикателства. Решени да спрат застрояването на поредния красив плаж на нашето Черноморие, те навлизат все по-дълбоко в същината на проблема и дори си създават врагове. Младежите търсят съдействие в местната община и сигнализират за защитен Черноморски вид костенурки в Залива, заради който застрояването трябва да бъде незабавно прекратено.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай