Неда Спасова: Харесвам повече новата Кая

Сега е малко по-уверена, казва актрисата

Неда Спасова: Харесвам повече новата Кая | StandartNews.com

Чаровното откритие Неда Спасова разказа повече за снимките на финаления сезон на "Откраднат живот", който гледаме от вторник до четвъртък от 20.00 часа в ефира на Нова.

„Продължаваме да снимаме още няколко дни. Вълнувам се, защото, героинята ми се променя не само визуално, но и емоционално. Лично аз харесвам повече новата Кая – малко по-спокойна и по-уверена е в себе си. В този сезон предстои да се случат много неща, да се разплетат сюжетните линии около лекарите в „Св. Анастасия“, споделя Неда.

Гала не пропусна да я провокира да разкаже и за забавната страна на снимките на медицинската драма и смешните ситуации, в които изпада с колегите си на снимачната площадка. „Обичам да си правя шеги с останалите актьори от екипа. Разбира се, правя го с чувство за хумор и много любов. Смеем се много често на терен, понякога дотолкова, че просто трябва да си казваш „Стига вече, има сериал да снимаме", казва актрисата.

Сестра Райкова и д-р Хаджихристев са сред най-коментираните от феновете екранни двойки. „Радвам се, че зрителите усещат химията между двамата герои. С Филип сме приятели и за нас това може да означава само, че сме си свършили добре работата“, споделя с усмивка Неда.

„Повече ми харесва сегашната, малко по-спокойна и уравновесена Кая. Зрителите са свикнали да я гледат неуверена, тъжна, разплакана, разстроена. Сега е малко по-уверена. Покрай нея дори Хаджихристев, тази гад, се очовечи. Много е чаровно, че неговият персонаж запази провокативния си, но чувствителен характер. Зад маската на този уж гад се крие един много чувствителен човек. До края на сезона ще се случат някои неща, за които зрителите може би вече подозриат. Ще има развитие на започнатото в миналия сезон. Интересно е“, коментира Спасова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай