Най-после! Ето кога гледаме бомбастичния финал на "Влад"

Мъжът без минало се завръща в ефира на Би Ти Ви

Най-после! Ето кога гледаме бомбастичния финал на "Влад" | StandartNews.com

Мъжът без минало "Влад" се завръща в ефира на Би Ти Ви, за да раздаде своята финална вендета.

Последният четвърти сезон на хитовия румънски сериал, който покори българските зрители и се превърна в най-търсената телевизионна програма за 2021 г., тръгва от 1 август (понеделник) от 20:00 ч. със специална двойна серия.

От 2 август (вторник) епизодите на "Влад" ще продължат да преплитат минало и настояще в сложен пъзел от интриги, коварства, омраза и неутолима жажда за отмъщение всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Какво се случи досега във "Влад"? Несправедливо обвинен и предаден от най-близките си приятели, Адриан прекарва години зад решетките, жадувайки своето отмъщение. С пластична операция на лицето и изцяло променена външност, 8 години по-късно той се завръща в живота на Елиза, Щефан и Лео с ново име и самоличност, представяйки се за богатия и успешен покер играч Влад.

В последните епизоди от третия сезон, който зрителите гледаха през зимните месеци, Щефан отвлече Мария, но Влад успя да спаси майка си с помощта на брат си Разван.

Нела бе арестувана и разпитана за връзката ѝ с убийството на Тити на гробището. Чезар опита да защити семейството си, като избяга с Делия и Юлия, но хората на Йордаке ги пресрещнаха и откриха престрелка.

Влад взе решение да признае на Елиза, че е жив. Той ѝ изпрати писмо, в което я помоли да се срещнат на тяхното място. Точно когато Влад и Елиза трябваше да се срещнат, полицията ги изпревари и арестува Влад.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай