Наградите "Еми" ще се раздават онлайн

Пандемията осуети още една звездна церемония

Наградите "Еми" ще се раздават онлайн | StandartNews.com

Церемонията по връчването на наградите "Еми" е поредната жертва на пандемията. От американската академия за телевизионно изкуство и наука съобщиха, че шоуто ще се проведе онлайн, предадоха от Variety. Джими Кимъл - водещият на онлайн събитието на 20 септември, и продуцентите, са информирали, че тази година няма да има традиционно събиране в Ел Ей заради ограничителните мерки.

"Както вероятно можете да отгатнете, тази година няма да искаме от вас да дойдете в театър "Майкрософт" в Лос Анджелис на 20 септември. Шоу ще има, но ние ще дойдем при вас", се посочва в официално изявление.

Според Variety продуцентите планират да заснемат номинираните у дома или на друго място по техен избор.

"Ако се чудите какво да носите, неофициалната тема на вечерта е да облечете каквото искате. Ако желаете да бъдете официални, за нас ще е удоволствие. Но ако сте във Великобритания в три часа сутринта, вероятно ще изберете дизайнерска пижама и ще се снимате от леглото си", се посочва още.

Съобщението не разкрива подробности около онлайн формата на церемонията, която обикновено се предава на живо с публика от знаменитости, пише БТА.

С най-много номинации - 26, за тазгодишните награди "Еми", считани за телевизионния еквивалент на филмовите Оскари, е сериалът "Пазителите", следван от "Удивителната госпожа Мейзъл" с 20 и "Озарк" с 18.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай