Муки на Стояна: Времето минава, но болката остава

Грубешлиева посрещнала юбилея си на гроба на великата си майка

Муки на Стояна: Времето минава, но болката остава | StandartNews.com

Единствената наследничка на великата Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева-Муки, e посрещнала 70-ия си юбилей на гроба на майка си.

"Отидохме сутринта на гроба на Стоянка с Евгени. Моят рожден ден й беше любимата дата и затова избрах да бъда там. Болката по нея не минава, липсва ми", разкри Муки пред "Телеграф".

Голямата ни актриса много пъти е говорила на дъщеря си за нейното раждане. "Родила съм се в ден неделя, в 11 часа. Не съм издържала до края и съм се появила на бял свят в 8-ия месец", казва Грубешлиева, която дни преди личния си празник призна, че не празнува рождения си ден, откакто майка й си е отишла.

"Не празнувам. Днес щастие намерих, когато отидох на гроба на майка си. Много ми липсва, това е истината. Времето минава, но болката остава", отбелязва с тъга Муки.

Усмивката в празничния ден й връща мениджърът на Стоянка - Евгени Боянов, който изненадва рожденичката с бутилка шампанско и ръчно нарисуван портрет на непрежалимата Мутафова.

"Знаех какво ще я зарадва. Нея я радват нещата, свързани със Стояна, затова смятам, че този портрет я направи истински щастлива. Подарих й още монета с образа на Богородица, за да я пази и закриля, и ваза с цвете", споделя Боянов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай