Момиче воюва с извънземни

Момиче воюва с извънземни | StandartNews.com

Лийв Шрайбър и Алекс Роу са в главните роли на фантастичния трилър

Човекоподобни същества атакуват Земята в "Петата вълна"

"Петата вълна" е фантастичен трилър на режисьора Джей Блейксън. Човечеството е преминало през четири атаки на извънземна атака, които са опустошили планетата ни. Първата ни е оставила без електричество. Втората е разрушила градовете ни. Третата е донесла епидемия от зарази, а четвъртата е нашествие на "другите". Ред е на следващата атака от извънземни и 16-годишната Кейси (Клоуи Грейс Мориц) трябва да избяга от тях и да спаси братчето си. Налага й се да пречупи всичко човешко в себе си, за да се предпази от "другите". Това са съществата, които изглеждат като нас, защото имат способността да се въплъщават в хора. Те знаят как мислим и са тук, за да ни изтребят и да превземат планетата ни. Кейси все още се надява, че има шанс да открие братчето си и тръгва на опасна мисия. Когато се запознава с Ивън Уокър (Алекс Роу), тя решава, че може би той ще може да й помогне. Но големият въпрос е дали може да му се довери. В останалите роли във филмовото приключение са Лийв Шрайбър, Рой Ливингстън, Тони Револори, Ник Робинсън, Майка Монро, Алекс Рои.

"Петата вълна"***

Рапърът Айк Кюб пак е ченге

Странният тандем Айс Кюб и Кевин Харт се завръща на голям екран в "Ченге за един ден: Мисия Маями". Двамата отново са в ролите на напълно несъвместимите партньори в работата и роднини в живота. "Можеш да избираш приятелите си, но не можеш да избираш роднините си" важи с пълна сила за Кюб и героя му Джеймс Пейтън в екшън комедията от 2014-ата. В първата част ченгето с избухлив характер, което не се съобразява с никого, трябваше да посвещава кандидата за ръката на сестра му в полицейската работа. И - след като бившият охранител завърши академията - е време да видим как ще се справи със значката в Маями. Животът на Бен (Харт) е повече от чудесен. Освен мечтаната кариера, той е получил и мечтаната жена - сестрата на Джеймс се е съгласила да се омъжи за него. Дни преди сватбата Бен е изправен пред уникалния шанс да докаже, че може да бъде детектив. Той трябва да отиде заедно с Джеймс в Маями и да залови опасен наркодилър. Разбира се, героят на Айс Кюб не е доволен от развоя на събитията и всячески се опитва да докаже, че баджанакът му Бен, това непохватно човече в семейството, не става за полицай. Режисьорът Тим Стори са ни осигурили голяма доза екшън и смях.

"Ченге за един ден: Мисия Маями"***

Том Харди се клонира в "Легенда"

Филмът "Легенда" е по вълнуващата истинска история за възхода и падението на близнаците Роналд и Реджинал Крей, които тероризират Лондон през 50-те и 60-те на ХХ век. През 1966 г. те вече доминират почти необезпокоявани в източния край на мегаполиса. Това ги нарежда сред топ гангстерите през това време. Рони поема управлението на тяхната "компания" и чрез серия от изнудвания и грабежи защитава престъпна империя. Той е собственик на клуб, който се посещава от известни и влиятелни личности. Междувременно Реджи изгражда интензивна връзка с жена му. Неговите психични разстройства започват да отслабват империята, като постепенно се стига до нейния фалит. В ролите на двамата близнаци е Том Харди, на когото партнират Тара Фицджералд, Чаз Палминтери, Анайрин Барнард и Пол Андерсън.

"Легенда"****

Полярен мечок се разхожда в Ню Йорк

"Норм - полярният мечок" и тримата му приятели леминги са откъснати от арктическия си дом и попадат сред плашещите небостъргачи в Ню Йорк. В забавната анимация мечокът е избран да бъде талисман на известна бизнес корпорация, но много скоро започва да тъгува по родния си край. Първоначално проблемът на Норм е, че в Арктика няма туристи. Когато обаче един вманиачен предприемач се кани да строи там луксозни къщи, той прави това, което всяка една полярна мечка би направила - отправя се към Ню Йорк, за да го спре.

"Норм - полярният мечок" ****

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай