Петък,

„Момчетата на Коко“ с поклон пред професора

От: Агенция Стандарт -
„Момчетата на Коко“ с поклон пред професора
A
A
A

Със спектакъла „Момчетата на Коко“ Театър Азарян към Национален дворец на културата и Фондация „Професор Крикор Азарян“ ще отбележат рождението на големия режисьор. Постановката ще събере публика на 15 март, неделя, от 19 часа в театъра, носещ името на големия артист. Режисьор на спектакъла, специално посветен на професора, е неговият студент Йордан Славейков. Визуалната среда е поверена в ръцете на Юлиана Войкова-Найман.

Момчетата на Коко  Азарян  са отбор от великолепни актриси, всички до една негови студентки – Албена Колева, Александра Василева, Анастасия Ингилизова, Ева Тепавичарова, Ива Тодорова, Касиел Ноа Ашер, Красимира Кузманова, Койна Русева, Лилия Маравиля, Лиза Шопова, Людмила Сланева, Мелита Софрониоска, Невена Бозукова, Николета Малчева, Ралица Ковачева-Бежан, Рени Врангова, Силвана Пишимарова, Стефка Янорова, Христина Караиванова...

Спектакълът ще направи зрителите свидетели на някои от първите срещи между актрисите и техния професор. „Иска ни се с „Момчетата на Коко“ да дадем контекст на първите отношения. Не просто актрисите да разкажат неща, които не са се случвали, а да представят техните  собствени  професионални  отношения като започнат от самото начало – от кандидатстудентските изпити, след това от работата си върху дипломни и професионални спектакли“, споделя режисьорът Йордан Славейков. И добавя, че дамите могат не само да играят в драматични или комедийни представления, а могат още да пеят, да танцуват, да рецитират, да пият, да свирят, да плачат, да обичат. Наужким и наистина. За 15 март са приготвили високоволтов коктейл от театър, спомени, музика и пеене на живо.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички