ММА красавицата омая Сталоун и компания

ММА красавицата омая Сталоун и компания | StandartNews.com

Ронда Роузи, която е рядко съчетание между хубост и помитащи бойни умения, взе акъла на "Непобедимите". Мацката със стоманено тяло раздава крошета и ритници в "Бояна" пред смаяния поглед на майсторите в бранша Силвестър Сталоун и Арнолд Шварценегер. Това е неин дебют в киното, който пък ще бъде последван от роля в "Бързи и яростни" 7.

Роузи е шампионка в ММА и джудо. Пословично известна с грубия си език - винаги преди боевете тотално низвергва словесно съперничките си и после ги довършва на ринга. Красавицата нашумя и с критиките си към Майкъл Фелпс, когато плувецът обра олимпийските медали.

"Тоя не е нищо особено, да не ми се прави на голямата работа. Плуването е лесно занимание - тренирах в басейните, преди да стана боец", заяви преди години тя, когато пробиваше в спорта и шоубизнеса. А сега Сталоун разчита на Ронда като особено важен женски елемент в лентата, тъй като в крайна сметка Мила Йовович остана аут от бойния сюжет.

Слай гледа американски футбол в Бояна

Вкарали сателитна телевизия в киноцентъра заради Силвестър Сталоун

Непобедимите луднаха по шопска салата. Всички без изключение от бандата на Силвестър Сталоун я похапват за вечеря, издаде продуцентът на филма Лес Уелдън в "Преди обед" по bTV. "Много американци опитват за първи път истински домати, когато дойдат тук. И не могат да повярват какъв вкус и аромат имат", сподели кинаджията, който е мъж на Диана Любенова. Слай нямал никакви забележки към условията у нас. Останал доволен и от уредите във фитнеса на "Кемпински Зографски", където тренира всеки ден. Специално заради него в Бояна вкарали сателитна телевизия, за да може да следи ММА борбите и американския футбол.

Уелдън призна, че е голямо предизвикателство да се грижиш за толкова големи звезди накуп. "Имаме късмет, че актьорите, които са тук, са страхотни и не създават никакви проблеми. Прекарват си добре. Можете да ги видите да се разхождат по улиците. Наслаждават се на лятото", разказа продуцентът. Според него знаменитостите са изключително доволни, че в София почти няма папараци, както в Англия например. "Надявам се така да си остане. Уважаме това, че пресата уважава нас. Така имаш възможност да видиш Джейсън Стейтъм и Харисън Форд да вечерят в ресторант навън. Антонио Бандерас, например, много обича България. Чувства се свободен да обикаля", разказа още Лес. "Повечето са големи екшън звезди, имат рутина, треньори, диети. Но хубавото е, че България вече е способна да ги посрещне. Много по-различно е отпреди 13 години, когато дойдох за първи път тук. София стана част от Западна Европа", е оценката на Уелдън.

Екипът се стяга за височайшите гости доста преди да пристигнат. Агентите им дават стриктни инструкции за това какво харесват звездите, така че посрещачите да са подготвени. "Те са тук, за да работят", обясни продуцентът. Призна, че се случва и да отидат на дискотека. "Попфолкът им е интересен като нещо, което не са чували. Но когато предложа на някой българин да слушаме попфолк, той отказва. В същото време пък всички нощни клубове са пълни", споделя наблюденията си Лес. Страстта му по киното е от ранни години. В началото на кариерата си дори е бил за кратко актьор, пише и сценарии. Но родителите му попарват мечтите му. Искат да се занимава с бизнес. Така преди да се захване със звездите, Лес работи седем години в застраховането и се труди от девет до девет. Идва за първи път у нас през 2000 година за филм с Жан Клод ван Дам, на който той е сценарист. По план трябва да снимат в Израел, но размириците там не им позволяват дори да излязат от апартамента. Затова се преместват в България, където изграждат бутафорен декор на Ерусалим, който изглеждал като истински, спомня си Лес.

Тук открива и половинката си Диана. "Тя е моята голяма любов. Тя е причината толкова години да се прибирам щастлив вкъщи. Какво повече мога да искам от нея. А сега имаме още една голяма любов - дъщеря ни София", разказва той. Мъчно му е, че заради дългите снимачни дни не може да се прибира за обяд у дома. "Когато видя моята дъщеря София, дори да съм много изтощен, веднага презареждам батериите. Играем си, когато се прибера след работа, и после я слагам да си легне", споделя той.

С Диана са известни купонджии в родния хайлайф. Но след като се сдобиха с дъщеричка, вече си стоят повече у дома. "Каним приятели актьори, продуценти да гледаме кино у дома. Сега можем да отказваме по-често покани и това ми доставя удоволствие", сподели Уелдън. "България е перфектното място за филми. От Македония са ни отправяли предложения, но ние не искаме да ходим там. Тук е нашият дом, не желаем да го напускаме. Но трябва да се замислим доколко е изгодно, защото цените много се покачват. Вече има филми, които излизат по-евтини в Лондон заради данъчните облекчения. А не съм си представял, че Лондон ще е по-евтин от София. Това ме притеснява", казва той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай