Митовски вдига купон в Бояна

Продуцентът прави градинско парти за ЧРД

Митовски вдига купон в Бояна  | StandartNews.com

Димитър Митовски, главатарят на едни от най-гледаните киноленти и бг сериали, днес ще режисира собственото си рождено парти. Годините не му личат, също като на Брад Пит, с когото са почти набори. Именно за това, че е особено младолик, и то на 49, ще бъде първата наздравица. Цялото киновойнство - актьори, продуценти и приятели ще се изсипят на градинско парти в Бояна.

"Датата лесно се помни, това е хубавото. Не се сещам да съм бил лидер като дете. Тогава трудно събирах приятелчета на торта, защото бяхме във ваканция. С годините си наваксах с купоните", сподели той пред "Стандарт".

На 1 август са родени още двама "лъвове" от занаята. Астрални близнаци на Митовски са Христиан Ночев, който режисира големия кинохит от 90'те "Граница" и актьорът от кукления театър Станимир Гъмов (на снимката). "Гъмов е блестящ и бих го поканил, ако не беше ангажиран от други телевизии. Всичко би изиграл добре, но сега ми хрумва, че може да е Третия Близнак", каза с усмивка Митовски. На купона се очаква да пристигнат звездите от "Под прикритие", "Фамилията" и "Революция Z".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай