Мистерията Еньовден влиза в НДК

Мегаспектакълът на Нешка Робева с още поне три представления

Мистерията Еньовден влиза в НДК | StandartNews.com

София. След грандиозния успех на "Мистерията Еньовден" в София и Варна шоуто на Нешка Робева ще излезе още три пъти пред българската публика.

Това ще стане на 8, 9 и 10 април 2014 година в зала 1 на НДК. "Вместо едно представление в зала "Арена Армеец" решихме да направим три поредни в зала 1 на НДК. Изиграването на сцената в Националния дворец на културата ще потопи зрителите още по-дълбоко в историята на спектакъла и ще ги пренесе в миналото, настоящето и бъдещето", обеща Нешка Робева. Повече от 9 месеца бяха необходими за подготовка на грандиозния проект, който събра в едно модерното с автентичния фолклор. Новост в шоуто в НДК ще бъде бенд, който ще изпълнява музиката от спектакъла на живо. Билетите вече се продават в мрежата на "Eventim" и са между 20 и 50 лв. Очаква се скоро да се обявят и дати за Варна, Пловдив и Бургас.

"Мистерията Еньовден" разказва легендата за един от най-мистичните български празници. Разкрива красивата история за любовта, сблъсъка между доброто и злото, старото и новото - с истинска алхимия от музикални жанрове, танци и мултимедия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай