Мистерия и нови загадки в "Братя"

Каква ще бъде съдбата на героите след експлозивния край на опустошителната война между Борис и Драго?

Мистерия и нови загадки в "Братя" | StandartNews.com

Отговори на дългоочаквани въпроси ще получат зрителите в премиерния епизод от втори сезон на превърналата се в хит криминална драма „Братя“ тази вечер от 22:30 часа по Нова. Каква е съдбата на Борис (Калин Врачански) и Драго (Владимир Михайлов)? И какво ще се случи с двете най-важни жени в живота им – любимата Лора (Йоанна Темелкова) и тяхната майка Снежа (Деляна Хаджиянкова), станали изкупителни жертви на драматичните отношения помежду им? Ще продължи ли войната между братята с нови сили, или ще получат втори шанс да започнат живота си на чисто, след всичко, което си причиниха?

В първия епизод на криминалната поредица събитията продължават директно след зрелищния взрив от миналия сезон, когато колата на Драго, в която пътуваше бременната Лора, експлодира на път за летището. Дали Лора е оцеляла, въпреки експлозията и как героите ще се справят с още по-тежкия морален взрив в отношенията си, в търсене на прошка и изкупление?

Сблъсквайки се с унищожителната вина и тъмните сенки от миналото, Снежа взе отчаяно решение да сложи край на живота си. Синовете ѝ не успяха да простят заблудата, в която ги е принудила да живеят години наред и опозорената майка потърси изход в шепа хапчета. Единствената, която усети жестоката болка на Снежа и опасността от нейния психологически срив, беше Мая (Стела Ганчева) – втората жена на нейния бивш съпруг. Дали Мая ще успее да спаси Снежа, на косъм между живота и смъртта, или е твърде късно за изцеление?

Първият сезон завърши с много въпросителни, а сега залогът е още по-висок. Ще успее ли Калин (Стойо Мирков) да спаси душата си, разядена от болка след предателството на жена му Ива (Искра Донова) и дали тя ще получи неговата прошка? Каква е съдбата на Велин (Тодор Танчев), ще се пребори ли със своите демони, или ще стане жертва на собствените си слабости? И дали Вики (Дария Хаджийска) и Симо (Мартин Петков) ще намерят път един към друг, или всичко за тях е безвъзвратно изгубено?

Някои от героите са буквално на дъното и търсят начин да изплуват, но ще успеят ли да се преборят за втори шанс, когато сякаш всичко застава срещу тях, или ще се предадат? Това ще разберем във втория сезон на “Братя”, с нови елементи на мистерия, които увеличават напрежението още повече и въвеждат изненадващи, заплетени сюжетни линии.

Сценарият на криминалната драма е на Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов, Пламена Велковски и Мила Иванова, а режисьори на втория сезон са Ники Илиев, Любомир Печев, Йордан Чичиков и Георги Димитров. Сериалът е създаден по идея на продуцента Краси Ванков, а музиката на “Братя” е дело на композитора Марио Балтаджиев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай