Вторник,

Мистериозно убийство преобръща животи в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
Мистериозно убийство преобръща животи в "Братя"
A
A
A

Борис е в ужас, събуждайки се сутринта до трупа на Лина, за която той лично подготвя процедура за защитен свидетел. Спомените му от изминалата нощ са неясни и откъслечни, той изобщо не е сигурен как са се развили събитията. Това още повече го смазва, но трябва да вземе спешни мерки, защото някой вече чука на вратата. Мъчителните мисли се множат с всяка изминала минута, Борис започва да се съмнява дори и в самия себе си. Записите от охранителните камери на хотела са изискани от МВР, а Борис и Калин трябва да присъстват на преглеждането им. Какво точно се е случило в кошмарната нощ, кой е убиецът на Лина и какво следва от тук нататък?

Убийството на Лина внезапно преобръща живота на много герои и променя тяхната съдба. Отзвукът за чудовищното престъпление нараства лавинообразно. Лора е съкрушена, когато разбира за това от нейните отчаяни родители. Те отправят обвинения и към агенцията, в която е работила дъщеря им. Ива се опитва да внесе спокойствие у Лора, но истината е, че тя самата е много уплашена – страхува се, че разследването ще стигне и до нея.

Смъртта на хостесата смазва и Вики, която по някакъв начин се е привързала към Лина. Момичето търси утеха у приятеля си, но за първи път вижда Боксьора разклатен психически. Единственият, който се опитва да я подкрепи истински, е Симо. Неочаквана постъпка от страна на Вики, обаче, ще го свари съвсем неподготвен. Каква е изненадата?


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове: Братя Епизоди

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички