Мистериозно отвличане в "Братя"

Сериозните подозрения на Мая към Велин се задълбочават

Мистериозно отвличане в "Братя" | StandartNews.com

Изчезването на Димитър Йорданов (Боксьора) – основен заподозрян за убийството на Лина, заплита и без това сложната ситуация в разследването на ужасяващото престъпление. Денис също няма представа къде е неговият човек и това много го притеснява. Той е все по-обсебен от страхове и подозрения за предателство, не вярва на никого и постоянно проверява дори най-близките си хора.

Виктория най-накрая връща доверието си в Борис. Непокорната тийнейджърка е силно уплашена от развоя на събитията около смъртта на Лина и започва да се вслушва в молбите и предупрежденията на своя брат следовател. Тя намира потвърждение за думите на Борис в странното поведение на Боксьора. А когато той изчезва, Вики не знае какво да очаква и се затваря вкъщи по молба на брат си. Опасностите дебнат момичето навсякъде и някой се опитва да я отвлече. Кой се крие зад похищението и какви са намеренията му?

Сериозните подозрения на Мая към Велин се задълбочават. Тя вече е твърдо решена да разбере какво точно крие нейният мъж и тръгва по стъпките му. Мая прави разкритие, което води след себе си сериозни последствия. Какво ще види отчаяната съпруга и как ще реагира Велин на това, че е шпиониран?

Лора продължава с опитите да спаси разклатения си брак. Въпреки семейната криза вкъщи и прокрадващите се спомени за Драго, тя е убедена в своите чувства към Борис и иска да даде шанс на любовта им. Една тайно подхвърлена флашка, обаче, ще преобърне нейния свят. Каква важна информация съдържа флашката, кой я изпраща и защо е ключово важна за отношенията между двамата съпрузи?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай