Миналото и бъдещето се срещат в "Св. Анастасия"

Фотосесия под мотото „Семейство“ ще ангажира лекарите да се организират по двойки за снимките с послание

Миналото и бъдещето се срещат в "Св. Анастасия" | StandartNews.com

Взаимоотношенията в различните им проявления ще бъдат основна тема в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“. Фотосесия под мотото „Семейство“ ще ангажира лекарите да се организират по двойки за снимките с послание. Поводът ще даде възможност на доктор Огнянова да влезе в ролята на арбитър между Кая и Хаджихристев, които все още са на кръстопът. Каузата ще постави много въпроси и ще загатне зараждащата се симпатия между доктор Димова и доцент Мазов. Дали привличането и усещането за симпатия ще надделее над принципите на доктор Димова и каква ще бъде реакцията на Мазов в един откровен разговор, ще научим тази седмица.

Междувременно сестра Кирилова ще се върне към емоционални моменти от миналото с появата на специален за нея човек. Ситуацията ще я провокира да преосмисли своето бъдеще и приоритети. Темата за автентичното присъствие, за разкриването на личния живот, дори и когато той е различен от останалите, ще вълнува и доктор Наков. В отделението ще пристигне младо момче, което крие своята сексуална ориентация, а премълчаването постепенно се е превърнало в истински конфликт. Житейските теми за Наков ще продължат със значимо предложение от страна на друг човек в болницата, който може да промени живота му.

Доколко обаче имаме право да предопределяме живота на своето дете? Бременна пациентка, която е известен астролог, ще влезе в преговори с лекарите за определена дата и час на раждането, които обаче ще бъдат осуетени от друг здравословен проблем. Участниците в разигралата се ситуация ще трябва да решат дали да се доверят на звездите или на медицината и доколко е редно да избираме кога да се появи нов живот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай