Петък,

Миналото и бъдещето се срещат в "Св. Анастасия"

От: Агенция Стандарт -
Миналото и бъдещето се срещат в "Св. Анастасия"
A
A
A

Взаимоотношенията в различните им проявления ще бъдат основна тема в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Финалът“. Фотосесия под мотото „Семейство“ ще ангажира лекарите да се организират по двойки за снимките с послание. Поводът ще даде възможност на доктор Огнянова да влезе в ролята на арбитър между Кая и Хаджихристев, които все още са на кръстопът. Каузата ще постави много въпроси и ще загатне зараждащата се симпатия между доктор Димова и доцент Мазов. Дали привличането и усещането за симпатия ще надделее над принципите на доктор Димова и каква ще бъде реакцията на Мазов в един откровен разговор, ще научим тази седмица.

Междувременно сестра Кирилова ще се върне към емоционални моменти от миналото с появата на специален за нея човек. Ситуацията ще я провокира да преосмисли своето бъдеще и приоритети. Темата за автентичното присъствие, за разкриването на личния живот, дори и когато той е различен от останалите, ще вълнува и доктор Наков. В отделението ще пристигне младо момче, което крие своята сексуална ориентация, а премълчаването постепенно се е превърнало в истински конфликт. Житейските теми за Наков ще продължат със значимо предложение от страна на друг човек в болницата, който може да промени живота му.

Доколко обаче имаме право да предопределяме живота на своето дете? Бременна пациентка, която е известен астролог, ще влезе в преговори с лекарите за определена дата и час на раждането, които обаче ще бъдат осуетени от друг здравословен проблем. Участниците в разигралата се ситуация ще трябва да решат дали да се доверят на звездите или на медицината и доколко е редно да избираме кога да се появи нов живот.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички