Мила мълчи като риба

Йовович не каза дори "Здравейте" на летището в София

Мила мълчи като риба  | StandartNews.com

Холивудският звездопад над София тези дни се засилва. Мила Йовович е поредната знаменитост, която пристигна в София - само ден след като дойде Пиърс Броснан. Двамата ще снимат екшън трилъра "Сървайвър" в "Ню Бояна", в Кремиковци и по столичните улици.

Сексапилната украинка идва у нас за трети път. Тя отново пристигна с дъщеря си Евър и съпруга си, режисьора Пол Андерсен. Както традицията повелява, Мила и семейството й бяха посрещнати от медии, фенове и ловци на автографи. Йовович обаче се държа доста странно - макар да беше засипана с въпроси и картички за автографи, тя не обели нито дума и не се разписа нито веднъж. Облечена в небрежна синя жилетка, каубойски ботуши и очила с диоптър, бившата муза на Люк Бесон помаха само веднъж на тълпата и веднага се скри в сребърния мерцедес, който я чакаше. Със съпруга си пазеха детето между тях, хванали сладураната за двете ръце. 6-годишната Евър явно не е свикнала с фотографите, защото се мръщеше и криеше зад майка си. Малката чаровничка се оказа истинско копие на Мила и, както изглежда, няма да отстъпва на нейната красота. За сметка на двете дами, съпругът Пол Андерсен се усмихваше и като че ли се радваше на възторжените посрещачи. Семейството, което пристигна от Лондон, където бяха първата част на снимките на "Сървайвър", беше събрало багажа си в пет големи и два малки кокетни куфара.

Малко преди да се появи Мила, посрещачите й трябваше да се справят с екстремна ситуация. Непознат мъж спря мерцедеса и твърдеше, че това е неговият автомобил, който е бил откраднат преди две години. Така и не се разбра какво целеше господинът, но после се оказа, че се е объркал.

Неотзивчивото поведение на Мила, което разочарова феновете й, е коренно различно от онова, което тя демонстрира през 2008-а, когато дойде за втори път у нас. Тогава дъщеря й беше толкова малка, че тя я носеше на ръце, но с усмивка позира пред камерите и фотографите. Тогава Мила снимаше "Четвъртият вид" и отново дойде със съпруга си Андерсен. Тогава двамата дори страстно се целунаха пред камерите. Те се сгодиха през 2003 г., но по-късно се разделиха, а след това отново се събраха. Това е трети брак за актрисата след два кратки и неуспешни с колегата й Шон Андрюс и режисьора Люк Бесон.

Мила и Пол сега прекарали последната си вечер в Лондон по доста готически начин. Включили се в туристическата обиколка "По стъпките на Джак Изкормвача". Пътешествието из източния край на мегаполиса включва местата, където през 1888 година касапинът е изкормил пет проститутки - пазарът и кръчмите. "Но беше и романтично", пошегува се Мила в Туитър. Преживяването било по идея на съпруга й. Вчера трябваше да пристигне и третата звезда от "Сървайвър", младият секссимвол Дилън Макдърмът. Той, Броснан и Йовович ще останат около две седмици у нас, през което време ще работят с хората на Дейвид Варод.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай